ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πανεύκολο πιάτο για το τραπέζι της Παρασκευής, για να μην κουραστούμε καθόλου και να έχουμε γρήγορα ένα γευστικό γεύμα
Τη συνταγή ετοιμάζει ο Γιώργος Τσούλης, που μας συμβουλεύει να μην πιέζουμε πολύ τις πατάτες κατά το ανακάτεμα, για να μην βγάλουν τα υγρά τους.
Υλικά
300 γρ. πατάτες, τριμμένες
250 γρ. γλυκοπατάτες, τριμμένες
8 αυγά, medium
3 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο, για το άλειμμα της φόρμας
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, τις γλυκοπατάτες, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
Έπειτα, παίρνουμε μία φόρμα για muffins 8 θέσεων και τη βουτυρώνουμε καλά.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε λίγη ποσότητα από το παραπάνω μείγμα σε κάθε θέση και δημιουργούμε με τα χέρια μας φωλιές.
Κατόπιν, ψήνουμε τις φωλιές σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: Γιώργος Τσούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βόλος: Συναγερμός από κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 30χρονη
- Έλον Μασκ σε ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: «Αυτοαξιολογηθείτε ή παραιτηθείτε»
- ΕΚΠΑ: Καινοτόμα αποστολή στην Σαντορίνη για τα κατολισθητικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές τίθενται στο μικροσκόπιο
- Μυτιλήνη: Νεκρή μετανάστρια μέσα σε βάρκα που πέρασε στη Λέσβο από τις τουρκικές ακτές
