ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συνταγή ετοιμάζει ο Γιώργος Τσούλης, που μας συμβουλεύει να μην πιέζουμε πολύ τις πατάτες κατά το ανακάτεμα, για να μην βγάλουν τα υγρά τους.
Υλικά
300 γρ. πατάτες, τριμμένες
250 γρ. γλυκοπατάτες, τριμμένες
8 αυγά, medium
3 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο, για το άλειμμα της φόρμας
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, τις γλυκοπατάτες, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
Έπειτα, παίρνουμε μία φόρμα για muffins 8 θέσεων και τη βουτυρώνουμε καλά.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε λίγη ποσότητα από το παραπάνω μείγμα σε κάθε θέση και δημιουργούμε με τα χέρια μας φωλιές.
Κατόπιν, ψήνουμε τις φωλιές σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: Γιώργος Τσούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Σε λίγο καιρό, η Ελλάδα θα έχει κέντρο με την τελειότερη τεχνολογία στις μεταμοσχεύσεις στον κόσμο
- Εσθονία: Το τηλεφώνημα του Σολτς στον Πούτιν ήταν «στρατηγικό λάθος»
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα και επιφυλακτικότητα ενόψει νέων στοιχείων για τον πληθωρισμό
- Ρωσία: Προειδοποιεί για «ριζική» αλλαγή εάν η Ουκρανία πλήξει σε βάθος έδαφος της