ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πανεύκολο πιάτο για το τραπέζι της Παρασκευής, για να μην κουραστούμε καθόλου και να έχουμε γρήγορα ένα γευστικό γεύμα
Τη συνταγή ετοιμάζει ο Γιώργος Τσούλης, που μας συμβουλεύει να μην πιέζουμε πολύ τις πατάτες κατά το ανακάτεμα, για να μην βγάλουν τα υγρά τους.
Υλικά
300 γρ. πατάτες, τριμμένες
250 γρ. γλυκοπατάτες, τριμμένες
8 αυγά, medium
3 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο, για το άλειμμα της φόρμας
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, τις γλυκοπατάτες, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
Έπειτα, παίρνουμε μία φόρμα για muffins 8 θέσεων και τη βουτυρώνουμε καλά.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε λίγη ποσότητα από το παραπάνω μείγμα σε κάθε θέση και δημιουργούμε με τα χέρια μας φωλιές.
Κατόπιν, ψήνουμε τις φωλιές σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: Γιώργος Τσούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αραιές νεφώσεις
- Τράμπ: «Πάγωσε» τις επιχορηγήσεις στο Χάρβαρντ κάνοντας λόγο για αφόρητη παρενόχληση εβραίων φοιτητών
- Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα 2025 στον ιδιωτικό τομέα – Οι τρόποι καταγγελίας για όσους δεν το λάβουν
- Χωρίς ταξί η Αττική σήμερα – Συγκέντρωση σε λίγο στην λεωφόρο Αθηνών και πορεία
