ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, το νέο Βατερλώ της Απαλαγάκη, το κινεζικό μαρτύριο για τον Μάνο, τα υπερόπλα Πιτσιλή, η αλήθεια για τη Μιράντα Πατέρα και ο γάτος Dollar, ο αεικίνητος Πιέρ και ο θαρραλέος πολιτικός με την κομμώτρια
Μία λαχταριστή συνταγή μας δείχνει σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης, που ετοιμάζει ζυμαρικά με ψητή φέτα και ντοματίνια. Μία εύκολη συνταγή, έτοιμη σε λίγα μόλις λεπτά, πλούσια σε γεύση.
Δοκιμάστε το!
Υλικά
600 γρ. ντοματίνια
1 κρεμμύδι
50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. ρίγανη
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι
200 γρ. φέτα
1 πρέζα μπούκοβο
αλάτι
500 γρ. κοχύλια, ζυμαρικά
Για το σερβίρισμα
ρίγανη
ελαιόλαδο
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
Σε ένα ταψί 28×36 εκ. βάζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, τις ελιές, τη ζάχαρη, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Κάνουμε ένα κενό στο κέντρο του ταψιού και τοποθετούμε τη φέτα.
Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά.
Με το ειδικό εργαλείο για πουρέ ή με ένα πιρούνι πιέζουμε καλά τα ντοματίνια με τη φέτα ώστε να λιώσουν και να ανακατευτούν μεταξύ τους.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: akispetretzikis.com
Διαβάστε ακόμη:
Η γκουρμέ συνταγή για ένα θρεπτικό πιάτο: Σολομός με σάλτσα τεριγιάκι και ρύζι
Η λαχταριστή συνταγή της Δευτέρας: Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες τηγανητές και φέτα
Η συνταγή για φασολάκια που θα αγαπήσουν όλοι: Με φέτα, λιαστή ντομάτα & απάκι
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB- της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές – Βλέπει ανάπτυξη 2,4% το 2025
- Γιατί ο Καραμανλής έκλεισε την συζήτηση για την προεδρία της Δημοκρατίας – Στήριξε τον Σαμαρά
- Πραγματική φοβέρα ή προετοιμασία για ανακωχή;
- Χρηματιστήριο: Repricing των τραπεζών, αγορές σε μετοχές με μερισματική απόδοση φέρνει η πτώση των επιτοκίων κατά 0,50% από την ΕΚΤ