Αρωματικά γεμιστά κεφτεδάκια που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι!

Μία υπέροχη συνταγή μας δείχνει σήμερα ο Γιώργος Τσούλης. Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με φέτα που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.

Δοκιμάστε το!

#tsoulotip: Για να βγουν πιο αφράτα τα κεφτεδάκια, μπορούμε να σπάσουμε τον κιμά στα 2, δηλαδή 300 γρ. χοιρινό και 300 γρ. μοσχαρίσιο.

Υλικά

600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

250 γρ. φέτα, κομμένη σε κυβάκια

100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

50 ml ελαιόλαδο

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

1 αυγό, medium

1 κρεμμύδι, τριμμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. ρίγανη, ξερή

½ μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Αλεύρι, για το πανάρισμα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Γιαούρτι, στραγγιστό για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αδειάζουμε τον κιμά, τη φρυγανιά, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αυγό, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη, το δυόσμο, αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια μιας χρήσης.

Έπειτα, καλύπτουμε το μπολ με διαφανή μεμβράνη και το μεταφέρουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Ύστερα, πλάθουμε κεφτεδάκια των 30-40 γρ., ανοίγουμε μία λακκούβα στη μέση, τη γεμίζουμε με 2 κυβάκια φέτα και τα κλείνουμε εκ νέου.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε μία κατσαρόλα με ηλιέλαιο σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί.

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.

Πηγή: giorgostsoulis.com

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση