ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανεύκολη υγιεινή μακαρονάδα, που θα σας λύσει τα χέρια!
Μία διαφορετική γεύση μας προτείνει για σήμερα ο Γιώργος Τσούλης, συνδυάζοντας αρμονικά νόστιμα και αγαπημένα υλικά. Μας δείχνει μία εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε ταλιατέλες με μοσχάρι και μπρόκολο, μία συνταγή που θα απολαύσουμε.
Δοκιμάστε το!
#tsoulotip: Κόβουμε το μπρόκολο σε ίδια μπουκετάκια για να ψηθούν ομοιόμορφα.
Υλικά
500 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
350 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κυβάκια
250 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα στα 4
90 γρ. soy sauce
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
Χυμό από 2 lime
1 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό.
Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τις ταλιατέλες βράζοντας τες 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
Έπειτα, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Αφού κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το μοσχάρι και το σοτάρουμε από όλες τις πλευρές για περίπου 3 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.
Κατόπιν, ρίχνουμε το μπρόκολο, ανακατεύουμε εκ νέου και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Αν δούμε πως το τηγάνι είναι στεγνό, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Τέλος, ρίχνουμε τη soy sauce, το χυμό lime, τις ταλιατέλες, το μέλι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με μία τσιμπίδα και σερβίρουμε.
Πηγή: giorgostsoulis.com
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Βαριές απώλειες μετά την ανακοίνωση του OPEC+ για ενίσχυση της παραγωγής
- Λαμία: Στο αυτόφωρο αύριο το μεσημέρι οι 34 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ
- Απειλές Τραμπ για τους δασμούς σε ξένα προϊόντα: Ξεκινούν από 2 Απριλίου, καλή διασκέδαση!
- Ζελένσκι: Το Κίεβο χρειάζεται «επί της ουσίας» διπλωματία για να τερματίσει τον πόλεμο
