ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν αναζητάτε ένα δροσερό, ελαφρύ, κρεμώδες επιδόρπιο, τότε η παρακάτω μους σοκολάτας είναι για εσάς.
Απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και ακόμη λιγότερα υλικά!
Υλικά
170 γρ. κουβερτούρα
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων και την αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
- Σε ένα μεσαίο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια σε υψηλή ταχύτητα, μέχρι να κάνουν μαλακές κορυφές που στέκονται.
- Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
- Ανακατεύουμε το μείγμα με τη σοκολάτα και σιγά – σιγά το προσθέτουμε στη μαρέγκα.
- Με ένα κουτάλι βάζουμε το τελικό μείγμα σε ποτήρια μικρά μπολ.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Η μους διατηρείται στο ψυγείο για 4 ημέρες.
Διαβάστε επίσης:
Εύκολο κέικ σοκολάτας στο σπίτι χωρίς αλεύρι!
Και όμως είναι γλυκό, όχι κέντημα (pics)
Και όμως γίνεται: Πώς να φτιάξετε γλυκό του κουταλιού καρπούζι σε επτά κινήσεις
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: «Αιμοδότης» ο τουρισμός – Η μάχη των μεγάλων για τον τζίρο των νησιών
- Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank): O κομβικός ρόλος των «5» για την ενίσχυση της κεφαλαιοποίησης
- Στ. Χανδακάς: 10 χρόνια HOPEgenesis – Το στόρι, το δημογραφικό, το αποτύπωμα
- Σίμος Παληός: «Ο Έλληνας πρέπει να πίνει καφέ όρθιος»