ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαδικασία
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Ρίχνετε όλα τα υλικά της ζύμης σε μια λεκάνη και ζυμώνετε προσθέτοντας λίγο-λίγο το νερό μέχρι να πάρετε μια απαλή, ελαστική ζύμη που να ζυμώνεται χωρίς προσπάθεια και να μην κολλάει στα χέρια. Μεταφέρετε τη ζύμη στον πάγκο της κουζίνας και συνεχίζετε το ζύμωμα για λίγο ακόμα. Σκεπάζετε τη ζύμη με πετσέτα και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να ετοιμάσετε τη γέμιση της πίτας.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε την κολοκύθα σε δυνατή φωτιά με λίγο αλάτι, μέχρι να μαλακώσει και να απορροφήσει τα ζουμιά της.
Την κατεβάζετε από τη φωτιά και την ανακατεύετε με τον τραχανά ή το ρύζι, τη φέτα και το δυόσμο.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Μοιράζετε τη ζύμη στα τέσσερα, αλευρώνετε καλά και από τις δύο πλευρές το κάθε κομμάτι ζύμης και στη συνέχεια την ανοίγετε σε φύλλο με το λεπτό πλάστη.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: olivemagazine.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάβη υπέστη το ΣΑΟΝΗΣΟΣ
- Στο κόκκινο οι αγορές εξαιτίας της κλιμάκωσης στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας
- Ο Κανονισμός ΕΕ 2017/352 και η μεταμόρφωση των ευρωπαϊκών λιμένων: Διαφάνεια, ανταγωνιστικότητα και ασφάλεια στη σύγχρονη ναυτιλία
- Ουκρανία: Πραγματοποίησε το πρώτο χτύπημα με πύραυλο ATACMS σε ρωσικό έδαφος