Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Έχω παιδιά: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας κωμικής σειράς του MEGA

Το cast της νέας κωμικής σειράς του MEGA, Έχω Παιδιά

Το cast της νέας κωμικής σειράς του MEGA, Έχω Παιδιά

To «Έχω παιδιά», η νέα κωμική σειρά του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από τη Δευτέρα 14 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00 για να ξεδιπλώσουν έναν κόσμο αστείων και απρόβλεπτων καταστάσεων και να συστήσουν χαρακτήρες που θα γίνουν η αγαπημένη παρέα των τηλεθεατών.

Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Η υπόθεση της σειράς

Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια.

Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο.

Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Ας γνωρίσουμε τους χαρακτήρες

Μιχάλης Πολίτης (Βασίλης Μαυρογεωργίου)

Ο άντρας της Σάρας Ζωιδάκη. Ενεργός πατέρας, τρυφερός σύζυγος, λάτρης της καθαριότητας και της τάξης που προσπαθεί να καταπολεμήσει την κυνική του φύση και τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Αγαπάει πολύ τη δημοσιογραφία, αν και το site «φτηνού» content στο οποίο τον έχει ρίξει η ζωή, είναι κάτι που δεν του προσφέρει επαγγελματική ικανοποίηση.

Η σχέση που έχει με τον πατέρα του είναι ψυχρή και τυπική. Δεν έχει πολλούς φίλους, αλλά ο Σταύρος Μπένου είναι ο έμπιστος κολλητός του εδώ και πολλά χρόνια. Όταν θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό του κλείνεται στο μπάνιο με το τάμπλετ του.

Σάρα Ζωιδάκη (Ευγενία Σαμαρά)

Η γυναίκα του Μιχάλη Πολίτη. Έξυπνη, δυναμική, με μία προσιτή ομορφιά της διπλανής πόρτας. Είναι θιασώτης των μοντέρνων τεχνικών αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών της και προσπαθεί να τα μεγαλώσει με αυτά τα πρότυπα.

Είναι οικονομική διευθύντρια, τυπική και συνεπής στη δουλειά της που την αγαπάει πολύ, παρά το γεγονός ότι απείχε από την αγορά εργασίας για πέντε χρόνια λόγω των παιδιών. Δύναμη της η διαχείριση των οικονομικών και αδυναμία της η ακαταστασία. Η σχέση της με τη μητέρα και την αδελφή της είναι στα όρια της «τοξικότητας».

Η καλύτερη της φίλη είναι η Στέλλα, κολλητή της από το πανεπιστήμιο.

Τάσος Πολίτης (Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης)

Ο μεγάλος γιος της Σάρας Ζωιδάκη και του Μιχάλη Πολίτη. Αφελής και καλόκαρδος βάζει διαρκώς τον εαυτό του σε κίνδυνο, καθώς χτυπάει και τραυματίζεται σε καθημερινή βάση. Είναι ειλικρινής, χωρίς εγωισμό, ξεχειλίζει από ενέργεια και δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για να είναι χαρούμενος. Η αδελφή του, Χαρά, αν και μικρότερη, τον κάνει ό,τι θέλει. Είναι 8 ετών, πηγαίνει στην 3η δημοτικού και τρελαίνεται για τα γλυκά.

Δείτε το trailer του «Έχω Παιδιά»:

Χαρά Πολίτη (Αμαρυλλίς Καπίρη)

Η μικρή κόρη της Σάρας Ζωιδάκη και του Μιχάλη Πολίτη. Πανέξυπνη και σπιρτόζα, ζει σε έναν δικό της κόσμο γεμάτο φαντασία και τρελές ιδέες. Άμεση και εκκεντρική, ντύνεται περίεργα, βλέπει μαγεία στα απλά καθημερινά πράγματα και έχει την πιο παράλογη λογική.

Αν και έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα, όπως το θέατρο, τον χορό, τη μουσική και τη ζωγραφική, τα κάνει όλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ο οποίος στους άλλους φαντάζει λάθος. Είναι 5 ετών, πάει στο νηπιαγωγείο και δεν αποχωρίζεται ποτέ την Πίξη, το λούτρινο μονόκερό της.

Στέλιος Πολίτης (Ερρίκος Λίτσης)

Ο πατέρας του Μιχάλη Πολίτη. Είναι πρώην στρατιωτικός και άρα πειθαρχημένος, αυστηρός και πρακτικός σε ό,τι κάνει. Είναι αυτάρκης και έχει σχεδιάσει την καθημερινότητά του με στρατιωτικό τρόπο. Εκφράζεται πάντα χωρίς φίλτρο και εκπλήσσεται συνεχώς με το πώς έχει αλλάξει ο κόσμος σε σχέση με τα παλιά τα χρόνια.

Είναι χήρος και νιώθει μία σχετική μοναξιά, γι’ αυτό και κάνει μικρές προσπάθειες να βελτιώσει τη σχέση του με τον Μιχάλη, η οποία όμως παραμένει τυπική και ψυχρή. Τα εγγόνια του τα αντιμετωπίζει σαν εκπαιδευόμενους στρατιώτες, κάτι που τα παιδιά δείχνουν να απολαμβάνουν. Ταυτόχρονα, όμως, τους δίνει και όλη τη ζεστασιά και στοργή που ποτέ δεν έδωσε στο γιο του. Ο κοινωνικός του κύκλος είναι το καφενείο των απόστρατων στρατιωτικών.

Αντιγόνη Παπαπαναγιώτου (Μπέσσυ Μάλφα)

Η μητέρα της Σάρας Ζωιδάκη και της Ιωάννας Ταλάζ. Ισχυρή και δυναμική γυναίκα, που μεγάλωσε δύο παιδιά, χτίζοντας παράλληλα μία μεγάλη καριέρα ως δικηγόρος, έχοντας σχεδόν μηδενική βοήθεια από τον σύζυγό της. Κακομαθαίνει τα εγγόνια της σε βαθμό κακουργήματος και προσπαθεί να ζήσει μαζί τους όσα δεν κατάφερε να ζήσει με τα δικά της παιδιά. Διατηρεί πολύ έντονη κριτική στάση απέναντι στη Σάρα, είναι σκληρή μαζί της και παρεμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής της. Είναι όμορφη και κοκέτα με μεγάλη όρεξη για ζωή και ευρύ κοινωνικό κύκλο.

Ιωάννα Ταλάζ (Αθηνά Οικονομάκου)

Η μεγαλύτερη αδελφή της Σάρας Ζωιδάκη. Είναι παντρεμένη με τον Έκτορα Ταλάζ, έχοντας εκπληρώσει το σχέδιο που είχε από μικρή, να κάνει έναν «καλό» γάμο και να ζήσει μία άνετη και εύκολη ζωή. Έχουν έναν γιο, τον Μαξιμιλιανό Ταλάζ.

Είναι πλούσια, ζει σε μία έπαυλη στην Εκάλη με όλα τα κομφόρ που μπορεί να φανταστεί κανείς και έχει βοηθούς για να κάνουν τα πάντα αντί για εκείνη. Είναι σνομπ και δήθεν και αδυνατεί να κατανοήσει τη ζωή των απλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής της. Αγαπάει τον γιο της, αλλά τον βομβαρδίζει με δραστηριότητες, μαθήματα και οτιδήποτε άλλο επιτάσσει το κάθε νέο ρεύμα parenting που αναδύεται. Έχει μία ΜΚΟ που ασχολείται με την προστασία της (μίας) χελώνας του Λυκαβηττού.

Έκτορας Ταλάζ (Νικόλας Παπαδομιχελάκης)

Ο άντρας της Ιωάννας Ταλάζ. Είναι πλούσιος, καθώς έχει κληρονομήσει πολλά χρήματα από τον πατέρα του, αλλά δηλώνει αυτοδημιούργητος. Εργαζόταν πολλά χρόνια ως επενδυτής σε κρυπτονομίσματα βγάζοντας ακόμα περισσότερα χρήματα, αλλά κάποια στιγμή έπαθε «melt down» από την πίεση και σταμάτησε να δουλεύει.

Έκανε πλήρη αναστροφή στη ζωή του και εισήλθε σε έναν πλήρως πνευματικό κόσμο, γεμάτο διαλογισμό και ζεν. Ασχολείται με κάθε λογής συμβατικό και περίεργο χόμπι, μεγαλώνει με αγάπη τον γιο του, Μαξιμιλιανό, και λατρεύει την Ιωάννα, με την οποία έχουν μία απόλυτα αρμονική σχέση χωρίς εντάσεις.

Μαξιμιλιανός Ταλάζ (Νικόλας Αλαφάκης)

Ο γιος της Ιωάννας και του Έκτορα Ταλάζ. Πειθαρχημένος και τακτικός, είναι το παιδί που κάθε γονιός θα ήθελε να έχει. Σχετικά αντικοινωνικός και αποξενωμένος, δεν συνηθίζει να κάνει αυτά που κάνουν τα άλλα παιδιά.

Έχει ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα, γεμάτο με ένα σωρό δραστηριότητες που του φορτώνουν οι γονείς του, αλλά δείχνει να ανταποκρίνεται σε όλα και να αριστεύει στα περισσότερα. Είναι εννέα ετών, αλλά φέρεται και μιλάει σαν ενήλικας. Αγαπάει πολύ το βιολί και τα Ιαπωνικά.

Σταύρος Μπένου (Λάμπρος Φισφής)

Ο κολλητός φίλος του Μιχάλη Πολίτη και κουμπάρος του στο γάμο του με τη Σάρα Ζωιδάκη. Χαριτωμένος, καλοκάγαθος και ολίγον σπασίκλας. Ντύνεται αναχρονιστικά σαν να είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος και αποτυγχάνει παταγωδώς στα ερωτικά. Είναι πολλές φορές ενθουσιώδης και κάνει συχνά γκάφες.

Αρνείται να δεχτεί ότι ο κολλητός του έχει πλέον οικογένεια και επιθυμεί η σχέση τους να παραμείνει αναλλοίωτη, όπως όταν ήταν οι δυο τους στην ηλικία των εικοσιπέντε. Είναι μοναχικός με προφίλ «loser» ανθρώπου. Εργάζεται στο τμήμα ΙΤ του ίδιου site που δουλεύει και ο Μιχάλης και είναι πολύ καλός σε οτιδήποτε αφορά στην τεχνολογία.

Τόνι Μπαλντής (Μάκης Παπασημακόπουλος)

Ο ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του site «Urbanic» που εργάζονται ο Μιχάλης Πολίτης και ο Σταύρος Μπένου. Αυθάδης, αγενής και αθυρόστομος, κάνει τη ζωή και των δύο δύσκολη. Αδιαφορεί για την ποιότητα στη δουλειά του και αποζητά μόνο «φτηνά» άρθρα που τραβάνε επισκεψιμότητα στο site.

Είναι σεξιστής, κάνει διάφορες καταχρήσεις και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Λατρεύει να τζογάρει και να παίζει χαρτιά. Στα χαρτιά μάλιστα κέρδισε και το site.

Σόφη Μυλωνά και Στεφ Αγγελίδης (Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης)

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας «Chenua», στην οποία δουλεύει η Σάρα Πολίτη. Πρόκειται για δύο άτομα που σκέφτονται και ενεργούν ως ένα. Έχουν καλή ψυχή, είναι πάντα αισιόδοξοι και χαρούμενοι και ψάχνουν το θετικό μέσα στο κάθε τι. Νεαροί σε ηλικία, έχουν ξεκινήσει μία start up νανο-ζυθοποιία, την οποία δεν βλέπουν ως δουλειά, αλλά ως όραμα.

Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα της Gen Z γενιάς ντύνονται εκκεντρικά, αγωνίζονται για το κοινό καλό, ζουν μέσα από τις οθόνες τους, δεν θέλουν να δουλεύουν πολύ, αρνούνται τις ταμπέλες και μιλάνε με μία γλώσσα που δεν καταλαβαίνει κανείς.

Στέλλα Κομνηνού (Ανθή Ευστρατιάδου)

Η καλύτερη φίλη της Σάρας Ζωιδάκη και νονά της Χαράς Πολίτη. Υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μία πολυεθνική, κολοσσό. Ζει για την καριέρα της και δεν είναι μέσα στα σχέδιά της να κάνει οικογένεια και παιδιά. Είναι σκληρή, ειλικρινής και φιλόδοξη, ενώ επενδύει στο σώμα της με εντατική γυμναστική και ειδική διατροφή.

Λόγω της ματαιοδοξίας της είναι πάντα αψεγάδιαστη, ντυμένη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και δείχνει δέκα χρόνια νεότερη. Δεν συμπαθεί τα παιδιά, αλλά έχει αδυναμία στη Χαρά, στην οποία προσπαθεί να περάσει τις αξίες και τα πιστεύω της σε κάθε ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη Εικόνα: Η επόμενη μέρα μετά την πρώτη αναμέτρηση στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ

Grand Hotel: Η Κυβέλη στέλνει τον γιο της στη φυλακή – Δείτε sneak preview

Έγκυος η Δήμητρα Κούστα