Ποια είναι στα αλήθεια η Μάγκυ Ταμπακάκη και γιατί έχει δημιουργηθεί τόσος ντόρος γύρω από το όνομά της; Η Μάγκυ, λοιπόν, είναι η παίκτρια του Master Chef η οποία τα τελευταία 24ωρα απασχολεί εντόνως τα social media γιατί αποκαλύφθηκε ότι είναι και με τη… βούλα επαγγελματίας μάγειρας αλλά και ότι έχει λάβει μέρος στην ιταλική εκδοχή του ριάλιτι μαγειρικής.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος επικοινώνησε με την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Star, η οποία είπε ότι η Μάγκυ Ταμπακάκη, όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, ενημέρωσε την παραγωγή ότι είχε λάβει μέρος στο ιταλικό Master Chef όταν μαζί με τον σύζυγό της ζούσαν στην Ιταλία. Όσον αφορά το πτυχίο μαγειρικής δεν υπάρχει όρος στο παιχνίδι που να απορρίπτει κάποιον αν είναι επαγγελματίας μάγειρας.
Ο σάλος για το πιάτο που κέρδισε το Silver Award
H ίδια πριν από μερικές μέρες έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το «Silver Award» και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Τότε πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς ειπώθηκε ότι το πιάτο δεν ήταν δικό της αλλά του σεφ Άνταμ Κοντοβά καθώς σερβίρεται στο εστιατόριό του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η αλήθεια είναι το γύρισμα για το Silver Award έγινε πριν από ένα μήνα και όταν ο Άνταμ Κοντοβάς γεύτηκε το πιάτο της ενθουσιάστηκε και ζήτησε την άδειά της για να το εντάξει στο μενού του εστιατορίου του.
Το πάρτι στο Twitter
Το πάρτι στο Twitter ξεκίνησε όταν ανέβηκε φωτογραφία της με πτυχίο μαγειρικής από την σχολή μαγειρικής του Τορίνο «SCUOLA DI CUCINA». Οι χρήστες στο διάλογο που κάνουν μεταξύ τους λένε πως σίγουρα δεν είναι η νοικοκοιρούλα που λέει πως είναι.
Bλέπετε κάποια γνωστή σ’ αυτή την φωτογραφία που είναι από την 50άδα του Ιταλικού Masterchef???? #masterchefgr pic.twitter.com/CLKWicdQvx
— Guess what!! (@helenipol) 26 Μαρτίου 2018
Αντάμ είσαι σίγουρος ότι δεν ειναι επάγγελματιας; #MasterChefGR pic.twitter.com/STD6gs05O0
— Spiros taurus (@SpirosNLS) 26 Μαρτίου 2018
Το βιογραφικό της
Η Μάγκυ στο βιογραφικό της όταν μπήκε στο ελληνικό Master Chef μιλάει για την αγάπη που έχει για την μαγειρική. Αναλυτικά τι αναφέρει:
1. Η αγάπη μου για τη μαγειρική, για τη μελέτη της πρώτης ύλης, την ανάδειξη των συνοδευτικών γεύσεων του κάθε υλικού. Το πως η τροφή μπορεί να γίνει η ίασή μας χωρίς αυτή να γίνεται βαρετή και μονότονη.
2. Να είμαι αληθινή και να θυμάμαι πάντα το λόγο τον οποίο μαγειρεύω.
3. Ο σκοπός όταν δημιουργείς ένα πιάτο είναι ένας: να ικανοποιείς γευστικά αυτόν που δοκιμάζει το πιάτο σου. Να τον συνεπάρεις στο ταξίδι που εσύ έχεις επιλέξει να τον ξεναγήσεις και μέσω των γεύσεών σου να του περάσεις τα μηνύματα που ήθελες. Η αισθητική είναι και αυτή σημαντικό μέρος του γαστρονομικού αυτού ταξιδιού, αλλά είναι χειρότερη η απογοήτευση του να γευτείς ένα όμορφο πιάτο που δεν έχει ψύχη από το να σε συνεπάρει η γεύση ενός πιάτου που δεν είναι αισθητικά τέλειο.
4. Το ότι θα μπορώ να δείξω στο ευρύ κοινό πως αν έχεις πάθος για κάτι και το κυνηγάς, καταφέρνεις να γίνεις επιτυχημένος παρά την ηλικία ή την οικογενειακή σου κατάσταση.
5. Γνώση μετά φαντασίας.
6. Να γίνω μια επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο της κουζίνας.
7. Θα ήθελα να μαγειρέψω για τον κ. Πάνο Ιωαννίδη επειδή είμαστε και οι δυο λάτρεις της ιταλικής κουζίνας και θα ήθελα να του παρουσιάσω την ιταλική κουζίνα μέσα από τα δικά μου μάτια και χέρια. Θα τον ξεναγούσα σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ιταλία μεσα από τα μάτια της Μάγκυ. Από το entrée έως το γλυκό.
8. Ο μεγάλος μου έρωτας είναι και αυτό που θα ήθελα να είναι και η καριέρα μου, η μαγειρική. Οπότε, ναι θα την ακολουθούσα παντού.
9. Ένα μικρό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Χρώμα, άκουσμα και τεχνική ιταλική, σε συνδυασμό με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Μενού μικρό που θα αλλάζει ανάλογα με την εποχικότητα και συνοδευόμενο με καλό ελληνικό κρασί.