Σούπερ γρήγορα και γευστικά μπισκότα!

Τη συνταγή για μία εύκολη και γρήγορη λιχουδιά μας δείχνει σήμερα ο Γιώργος Τσούλης, που ετοιμάζει μπισκότα με τζίντζερ.

Δοκιμάστε το!

#tsoulotip: Σε περίπτωση που βάλουμε φρέσκο τζίντζερ, διπλασιάζουμε την ποσότητα.

Υλικά

200 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

1 + ½ κ.γ. μαγειρική σόδα

1 + ½ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη

100 γρ. ζάχαρη, άχνη

100 γρ. βούτυρο, λιωμένο

4 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

2-3 κ.σ. νερό

Εκτέλεση

Αδειάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το τζίντζερ, τη σόδα, την άχνη ζάχαρη, το σιρόπι σφενδάμου, το λιωμένο βούτυρο, το νερό και ανακατεύουμε με τα χέρια, αφού φορέσουμε πρώτα γάντια μιας χρήσης, ώστε το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

Έπειτα, πλάθουμε μπαλάκια 35-40 γρ., τα πατάμε ελαφρώς και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί φούρνου, αφού στρώσουμε πρώτα πάνω του λαδόκολλα.

Κατόπιν, τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 12 με 14 λεπτά.

Μόλις είναι έτοιμα, αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν λίγο να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Πηγή: giorgostsoulis.com

Διαβάστε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση