• Real Estate

    Βασίλης Φουρλής: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Smart Park

    • NewsRoom
    Βασίλης Φουρλής

    Βασίλης Φουρλής, Trade Estates


    Πολύ κοντά στην απόκτηση του Smart Park βρίσκεται η Trade Estates του ομίλου Φουρλή, καθώς πρόκειται για ένα «project που δουλεύει η εταιρεία και σύντομα θα ολοκληρωθεί». Όπως επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές ο Βασίλης Φουρλής, η Trade Estates έχει εισέλθει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του εμπορικού πάρκου στα Σπάτα και σύντομα θα γίνει γνωστό αν αυτές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

    «Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξή τους και αναλόγως την έκβαση που θα έχουν θα αποφασίσουμε και για το πώς θα αξιοποιήσουμε το οικόπεδο που έχουμε στην ιδιοκτησία μας», είπε ο πρόεδρος της εισηγμένης μιλώντας για την έκταση της ΑΕΕΑΠ στα Σπάτα, η οποία σχεδιαζόταν να αξιοποιηθεί ως εμπορικό πάρκο, αλλά φαίνεται ότι είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Αν προχωρήσει η συμφωνία θα παρουσιάσουμε pro formα οικονομικά δεδομένα που θα δείχνουν την επίδραση της συμφωνίας για την Trade Estates», κατέληξε ο κ. Φουρλής.

    Στην τελική ευθεία έχει μπει και η ΙΡΟ της εταιρείας ακινήτων, η οποία θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο, καθώς αναμένεται σύντομα η δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου, που θα περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για την εισαγωγή της ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο.



    ΣΧΟΛΙΑ