• Real Estate

    Μάριος Ηλιόπουλος: Μια μεγάλη επένδυση στο πρώην εργοστάσιο «Μπριτάννια» δίπλα από το γήπεδο OPAP Arena – Το απέκτησε με 3,4 εκατ. ευρώ

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της SeaJets και της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της SeaJets και της ΠΑΕ ΑΕΚ


    Μια έκταση, που εκτείνεται σε 11 στρέμματα και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γήπεδο «Αγία Σοφία» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανήκει σε εταιρεία της συζύγου του εφοπλιστή και προέδρου της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, θα αξιοποιηθεί ως πολυχώρος και ενδεχομένως να λειτουργήσει συμπληρωματικά των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

    Το ακίνητο, είναι το πρώην εργοστάσιο “Μπριτάννια” και πέρασε στον έλεγχο της οικογένειας του Μάριου Ηλιόπουλου, σε πλειστηριασμό που έγινε στις 21 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

    Το τίμημα που καταβλήθηκε είναι 3.354.001 ευρώ.

    Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο πέρασε στα χέρια της «Πειραιώς Property» το 2005. Το οικόπεδο, κατά τον προγενέστερο τίτλο κτήσεως, ήταν έκτασης 11.034,49 τ.μ. ενώ κατόπιν ρυμοτομήσεων, τακτοποιήσεων, καθορισμού οριογραμμών ρέματος, το εναπομένον οικόπεδο έχει τελική επιφάνεια 6.980,31 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της οδού Λυκούργου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

    Αναφερόμενος ο Μάριος Ηλιόπουλος στα σχέδια για την αξιοποίηση του ακινήτου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε:

    «Το Μπριτάνια έχει αποκτηθεί πράγματι από εμάς, το έχουμε δώσει σε μια σοβαρή ομάδα, στην οποία συμμετέχει και η ομάδα που σχεδίασε το γήπεδο για την αξιοποίηση του ακινήτου και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Η αγορά έγινε προσφάτως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

    Διαβάστε επίσης

    ΟΛΠ Α.Ε.: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις πιο βιώσιμες εταιρείες της χώρας

    Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Ασπρόπυργο, Κορυδαλλό και Μενίδι

    ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κωλοτούμπα μετά τις αντιδράσεις – «Άδειασε» Τζάκρη ο Κασσελάκης, δέχεται τώρα τη συζήτηση στη Βουλή



    ΣΧΟΛΙΑ