• Altamira Properties_αγορά ακινήτου

    Real Estate

    Altamira Properties: Όταν η αναζήτηση και αγορά ακινήτου γίνεται εμπειρία

    • NewsRoom

    Η αναζήτηση και αγορά ακινήτου είναι τις περισσότερες φορές μια χρονοβόρος, ενδεχομένως και αγχωτική διαδικασία. Δεν χρειάζεται να είναι, όμως έτσι, αρκεί να βρει κανείς τον ιδανικό «συνεργάτη».

    Κατανοώντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζει η συγκεκριμένη διαδικασία και αξιοποιώντας τις νέες ψηφιακές δυνατότητες, η doValue Greece παρουσιάζει μία νέα και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αναζήτησης και απόκτησης ακινήτου μέσα από την ανανεωμένη πλατφόρμα altamiraproperties.gr.

    Μέσα από τα «δικά της παράθυρα», η πλατφόρμα προσφέρει πλέον μία σειρά από νέες δυνατότητες πλοήγησης και ένα σημαντικό εύρος πληροφορίων για κάθε ακίνητο.

    Ανεξάρτητα εάν πρόκειται για ακίνητο που προορίζεται για ιδιωτική χρήση ή για επένδυση, η αναζήτηση, αλλά και η αγορά ακινήτου, γίνεται μία μοναδική εμπειρία.

    Με περισσότερα από 4.000 ακίνητα διαθέσιμα, τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς, στο νέο site altamiraproperties.gr δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρείτε αυτό που θέλετε και ταιριάζει τις ανάγκες σας, εύκολα και γρήγορα, σε ένα σύγχρονο, φιλικό, εύχρηστο και ολοκληρωμένο περιβάλλον.

    Ένας σύγχρονος κόσμος αναζήτησης

    Το νέο site της Altamira Properties διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό που ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες πρακτικές ψηφιακής πλοήγησης.

    Είτε περιηγείστε από τον υπολογιστή σας είτε από το κινητό σας, η πλοήγηση είναι πιο άμεση και φιλική, καθιστώντας την αναζήτηση του ιδανικού ακινήτου μια απλή και απολαυστική διαδικασία.

    Altamira_Landing

    Προσωποποιημένα ψηφιακά εργαλεία

    Αν αναζητείτε το νέο σας σπίτι, και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία. Γι’ αυτό δημιουργήθηκαν διαδραστικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Επιπλέον, το online calculator προσομοίωσης στεγαστικού δανείου είναι εδώ για να σας δείξει τι είναι προσιτό και εφικτό ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητές σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού My Altamira Properties που σας επιτρέπει να λαμβάνετε προσωποποιημένα μηνύματα και να βλέπετε ανά πάσα στιγμή ευκαιρίες ακινήτων, προσφορές και ενημερώσεις, που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

    Altamira

    Πλούσιο και ενημερωμένο περιεχόμενο

    Η ιστοσελίδα διαθέτει αναλυτικές πληροφορίες για τα ακίνητα και τη διαδικασία απόκτησής τους.

    Με διακριτή παρουσίαση ευκαιριών και άμεση πρόσβαση σε διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό και Google Street Views, μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια πριν ακόμη επισκεφτείτε το ακίνητο.

    Βρείτε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει

    • Αναζητήστε το ακίνητο που θέλετε, βάσει των προτιμήσεών σας και της περιοχής που σας ενδιαφέρει, και δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του καθώς και φωτογραφίες.
    • Για κάθε ακίνητο θα βρείτε στοιχεία όπως: Περιοχή, επιφάνεια, εσωτερική διαμόρφωση, φωτογραφίες, προτεινόμενη τιμή πώλησης κ.ά.
    • Μπορείτε να αξιολογήσετε με ευκολία τα ακίνητα που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σας.

    Ακίνητα σε Πλειστηριασμό

    Αν σας ενδιαφέρουν τα ακίνητα σε πλειστηριασμό, η νέα πλατφόρμα σας καλύπτει πλήρως. Παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία συμμετοχής μέσω του e-auction με απευθείας πρόσβαση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον υπολειπόμενο χρόνο για την υποβολή προσφοράς.

    Χρηματοδότηση για την αγορά ακινήτου

    Βρήκατε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και χρειάζεστε χρηματοδότηση για να το αποκτήσετε; Η doValue διαχειρίζεται κάθε ακίνητο ξεχωριστά παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Τώρα έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους.

    Η πλατφόρμα Altamira properties διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων κάθε κατηγορίας, από οικιστικά ακίνητα, όπως μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, μέχρι επενδυτικές ευκαιρίες, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους (γραφεία ή καταστήματα), τουριστικά ακίνητα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα, αγροτεμάχια για ανάπτυξη, αποθήκες.

    Ξεκινήστε το ταξίδι σας

    Η αναζήτηση του νέου σας σπιτιού είναι μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα και προσδοκίες. Επισκεφτείτε το νέο site altamiraproperties.gr και ζήστε από κοντά την ανανεωμένη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία απόκτησης ακινήτου. Μέσα από τα δικά της παράθυρα, κάντε το πρώτο βήμα προς το δικό σας σπίτι.