• Real Estate

    Ακίνητο Εισοδήματος μεγάλης προβολής στην περιφερειακή του Καρέα

    • NewsRoom

    Η Cerved Property Services, προωθεί σε αποκλειστική ανάθεση ακίνητο εισοδήματος, με ευελιξία στις δυνατότητες διάθεσης.

    Το ακίνητο: Πρόκειται για τετραώροφο αυτοτελές επαγγελματικό κτίριο υψηλής προβολής, συνολικής επιφάνειας 1.415τ.μ, κατασκευής 2004. Ένα εμβληματικό, γυάλινο, 4ώροφο κτίριο με δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων.

    Θέση: Το κτίριο βρίσκεται πάνω στην Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, στην οδό Ελλήνων Αξιωματικών 33, στο Βύρωνα. Η θέση του είναι προνομιακή, καθώς επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από τους μεγάλους οδικούς άξονες, μόλις 3 λεπτά / 4χλμ από την Αττική οδό, ενισχύοντας την εμπορικότητα και την προβολή του κτιρίου. Το ακίνητο βρίσκεται επίσης 3χλμ από τη στάση του μετρό «Ηλιούπολη» και στα 6,6χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

    Προδιαγραφές: Το κτίριο αποτελείται από 2 μοναδικά μεγάλα υπόγεια, προσβάσιμα με ράμπα και ανελκυστήρα αυτοκινήτων και 4 επίπεδα ανωδομής, ισογείου και 3 ορόφων.

    Όλα τα επίπεδα επικοινωνούν με το κεντρικό κλιμακοστάσιο και τον ανελκυστήρα επιβατών. Η κύρια είσοδος του κτιρίου βρίσκεται στο ισόγειο από την οδό Ελλήνων Αξιωματικών, με άμεση πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο, ενώ μια δεύτερη ανεξάρτητη είσοδος εξυπηρετεί τους γραφειακούς χώρους του 1ου και 2ου ορόφου από τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Οι όροφοι γραφείων διαθέτουν 3 θέσεις στάθμευσης στην πρασιά.

    Το ισόγειο είναι ένας μεγάλος εκθεσιακός χώρος διπλού ύψους με γυάλινη πρόσοψη, που προσφέρει μεγάλη προβολή και ορατότητα, με πρασιά 6 μέτρων στην πρόσοψη, που επιτρέπει την στάθμευση αυτοκινήτων/επισκεπτών. Ο ημιώροφος λειτουργεί ως μονάδα γραφείου για τον εκθεσιακό χώρο.

    Τα δύο υπόγεια διαθέτουν μεγάλο ύψος και ενιαία διάταξη, – το 1ο επίπεδο με άδεια service αυτοκινήτων – και είναι κατάλληλα για βοηθητική χρήση του ισογείου εκθεσιακού χώρου, καθώς και αποθήκη ή/και πάρκινγκ, με άνετη ράμπα στο 1ο υπόγειο και ανελκυστήρα αυτοκινήτων που τα συνδέει.

    Όλοι οι όροφοι των γραφείων είναι σε ενιαία διάταξη, με δυνατότητα διαμερισματοποίησης, άνετους χώρους, μεγάλα ανοίγματα, άπλετο φυσικό φωτισμό και εντυπωσιακή θέα, καθώς και χώρους υγιεινής.

    Οι δύο όροφοι γραφείων και συνολικά το κτίριο με τον μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του, με γυάλινη πρόσοψη, επιτρέπει άπλετο φυσικό φως σε όλα τα επίπεδα και ανεμπόδιστη θέα στην πόλη της Αθήνας μέχρι τη θάλασσα, προσφέροντας ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον εργασίας που βρίσκεται μια ανάσα από τον Καρέα και την Ηλιούπολη.

    Στοιχεία Μίσθωσης εμπορικού καταστήματος

    Σήμερα τα 4 επίπεδα του ακινήτου, ισόγειο, πατάρι και τα 2 υπόγεια, με συνολική επιφάνεια 1.142,30τμ είναι μισθωμένα συνολικά, με νέο μισθωτήριο που υπεγράφη κατά τον 12/2023.

    Μισθωτής: Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων

    Μίσθωμα: € 5.500 / μήνα

    Διάρκεια μίσθωσης: 6 έτη(+6) έως 18/12/2029

    Δυνατότητες Διάθεσης Aκινήτου

    1) Πώληση ολόκληρου του κτιρίου, με μισθωμένο εμπορικό κατάστημα και δυνατότητα μίσθωσης ή ιδιόχρησης των ορόφων γραφείων. Συνολική επιφάνεια κτηρίου 1.415τμ, Τιμή: € 1.750.000

    2) Πώληση του εμπορικού καταστήματος με πατάρι και 2 υπόγεια, συνολικής επιφάνειας 1.142,30τμ, ως ακίνητο εισοδήματος, με πρόσφατο μισθωτήριο και ετήσιο μίσθωμα € 66.000, Τιμή πώλησης: κατόπιν ενδιαφέροντος.

    3) Πώληση των 2 υψηλών ορόφων γραφείων με καταπληκτική θέα όλο το λεκανοπέδιο και ανεξαρτησία εισόδου, συνολικής επιφάνειας 272,70 τμ. Τιμή πώλησης: κατόπιν ενδιαφέροντος.

    4) Μίσθωση των 2 υψηλών ορόφων γραφείων, Τιμή μίσθωσης: κατόπιν ενδιαφέροντος