• ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

    Τα SOS της ΕΚΟ Super Special Stage!


    Όλα όσα χρειάζονται για την απρόσκοπτη προσέλευση και την ασφαλή παρακολούθηση της υπερειδικής διαδρομής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

    Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καινοτομεί για ακόμα μια χρονιά, με μία υπερειδική διαδρομή στο Σ.Ε.Α. Σείριος. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το αγωνιστικό σκέλος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα «κλείσει» με την ΕΚΟ Super Special Stage, που θα διεξαχθεί στο ύψος του Σ.Ε.Α. Σείριος στη Μαλακάσα. Η ΕΚΟ Super Special Stage, συνολικού μήκους 1,97 χλμ., θα διατρέξει τον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού, καθώς και τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα.

    Τα αυτοκίνητα θα προσφέρουν θέαμα για περίπου τρεις ώρες σε όσους φίλους του αγώνα βρεθούν στην περιοχή για να απολαύσουν τους κορυφαίους οδηγούς στον κόσμο να οδηγούν τα ταχύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μαζί τους, όλα τα ελληνικά πληρώματα που διαχρονικά κοσμούν τον αγώνα. Με την ΕΚΟ Super Special Stage θα ολοκληρωθεί το πρώτο -και σημαντικότερο- βαθμολογικό μέρος του αγώνα, με το πρωτοπόρο πλήρωμα έως εκείνη τη στιγμή να λαμβάνει 18 βαθμούς (εφόσον τερματίσει την Κυριακή).

    Η είσοδος στην ΕΚΟ Super Special Stage είναι ελεύθερη. Σε κάθε περίπτωση, για την εξυπηρέτηση όλων και κυρίως για την ασφάλεια κάθε εμπλεκομένου, πριν ξεκινήσετε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω πληροφορίες.

    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    • Η προσέγγιση του χώρου από τον αυτοκινητόδρομο δε θα είναι δυνατή.
    • Για να φτάσει κάποιος στο Σ.Ε.Α. Σείριος, ανάλογα με το ρεύμα που κινείται, θα χρειαστεί να πάρει είτε την έξοδο προς ΜΑΛΑΚΑΣΑ είτε αυτήν προς ΑΥΛΩΝΑ-ΟΙΝΟΦΥΤΑ και να συνεχίσει μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού.
    • Φτάνοντας πίσω από το Σ.Ε.Α. Σείριος, ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. και των ανθρώπων της διοργάνωσης θα παρκάρει (δωρεάν) στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
    • Η είσοδος στην ΕΚΟ Super Special Stage είναι δωρεάν και θα γίνεται μόνο πεζή.
    • Καθ’ ό,τι η εγκατάσταση μπορεί να εξυπηρετήσει συγκεκριμένο αριθμό θεατών, προτείνεται η άφιξη του κοινού περίπου στις 18:00 για την εξασφάλιση θέσης στάθμευσης και παρακολούθησης. Για την απρόσκοπτη προσέλευση όλων, συστήνεται ο προγραμματισμός της άφιξης στο χώρο το νωρίτερο δυνατόν.
    • Μετά τις 20:00 δε θα επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές.
    • Από τις 20:00 αναμένεται η άφιξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα οποία θα σταθμεύσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η περίμετρος του οποίου θα είναι προσβάσιμη στους θεατές.
    • Στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Α. Σείριος θα λειτουργεί το Rally Village του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με τα περίπτερα του αγώνα και των χορηγών.
    • Στις 20:40 στο κέντρο της ΕΚΟ Super Special Stage, εμπρός από τους θεατές θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, παρουσία των πρωτοπόρων -έως εκείνη την ώρα- οδηγών και εκπροσώπων των Κατασκευαστών.

    Διαβάστε επίσης:

    Μάνος και Κώστας Στεφανής: Ένα διαφορετικό «Ακροπολικό» quiz

    ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις : Η συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας!

    ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η συνήθεια που έγινε λατρεία!



    ΣΧΟΛΙΑ