• ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

    Μάνος και Κώστας Στεφανής: Ένα διαφορετικό «Ακροπολικό» quiz


    Λίγες ημέρες πριν από το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, οι Μάνος και Κώστας Στεφανής συμμετέχουν σε ένα διαφορετικό video-quiz.

    Πατέρας και γιός συμμετέχουν σχετικά με τον κορυφαίο ελληνικό αγώνα, απαντώντας ο καθένας σε ερωτήσεις που αφορούν στον άλλον. Με την ημερομηνία διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 (5-8 Σεπτεμβρίου) να πλησιάζει, οι Μάνος και Κώστας Στεφανής αποφάσισαν να διερευνήσουν πόσο καλά γνωρίζουν ο καθένας, τις «Ακροπολικές προτιμήσεις» του άλλου. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video όπου το δίδυμο «εξετάζεται» για τις γνώσεις ή τις εκτιμήσεις του, σε ερωτήσεις που αφορούν το άλλο μέλος του πληρώματος, ενώ στη συνέχεια ο καθένας επιβεβαιώνει τι ισχύει στην πραγματικότητα, για τον εαυτό του.

    Ποια θεωρεί ο Μάνος την αγαπημένη συμμετοχή του Κώστα στο Ράλλυ Ακρόπολις και ποια είναι η πραγματικότητα;

    Ποιο υποστηρίζει ο Κώστας πως είναι το αγαπημένο «Ακροπολικό» αγωνιστικό του Μάνου; Δίνει τη σωστή απάντηση, ή μήπως ο οδηγός του έχει άλλη γνώμη;

    Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις, στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν!


    Η φετινή θα είναι η 4η συμμετοχή του Μάνου Στεφανή στον εθνικό μας αγώνα.
    Από την πλευρά του, ο Κώστας Στεφανής ετοιμάζεται για την 30ή εκκίνηση στο Ράλλυ Ακρόπολις, συμπληρώνοντας παράλληλα 49 χρόνια ενεργού παρουσίας στο WRC και όντας ο μοναδικός αγωνιζόμενος μαζί με τον Φινλανδό συνοδηγό Timo Hantunen* που έχει πετύχει κάτι τέτοιο στην ιστορία του θεσμού, από το 1973 μέχρι σήμερα. Για να τιμηθεί η εξαιρετική περίσταση, η φετινή παρουσία του πληρώματος της Traction Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα έχει ως μότο τη φράση “49 years rocks & dust”, εμπνευστής της οποίας είναι ο παγκόσμιας φήμης σχεδιαστής αυτοκινήτων Σωτήρης Κοβός και περικλείει ιδανικά την αγωνιστική πορεία του Κώστα Στεφανή στο Ράλλυ Ακρόπολις.

    Στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που συγκέντρωσε 72 συμμετοχές από 31 χώρες, οι Μάνος και Κώστας Στεφανής θα μοιραστούν ένα Ford Fiesta Rally3 με το Νο.55 στις πόρτες, το οποίο προετοιμάζεται και θα έχει την τεχνική υποστήριξη της M-Sport Πολωνίας. Πέραν της γενικής κατάταξης, θα ενταχθούν και σε εκείνη του WRC3, πρωταθλήματος για αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally3 τα οποία ανήκουν στην κλάση RC3 και προσέλκυσε 19 πληρώματα.

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «EKO Acropolis Rally Diary 2024»



    ΣΧΟΛΙΑ