Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

EKO Ακρόπολις Ράλλυ: Δυο συμμετοχές της Car Center!

Οι Καρανικόλας - Κακαβάς, με το Ford Fiesta Rally3

Οι Καρανικόλας - Κακαβάς, με το Ford Fiesta Rally3

Οι Καρανικόλας – Κακαβάς, με το Ford Fiesta Rally3 συμμετέχουν με στόχο να αφήσουν το δικό τους εξαιρετικό αποτύπωμα επιδόσεων.

Κοιτώντας κάποιος την πρόσφατη πορεία του πληρώματος της Car Center στο Ράλλυ Ακρόπολις θα δει ότι η σχέση τους με τα χρονόμετρα και την διαχείριση ενός τόσο απαιτητικού αγώνα, είναι απόλυτα ανταποδοτική. Ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο που οδηγούν, ο Νώντας και o Γιώργος έχουν βρει την «συχνότητα» που κινούνται και η οποία μεταφράζεται σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σύνολο επιδόσεων.

Φέτος, η συμμετοχή θα έχει και πάλι στην διάθεσή της ένα ολοκαίνουργιο εργοστασιακά προετοιμασμένο Ford Fiesta Rally3, με την τεχνική υποστήριξη της M-Sport. Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί και το καλύτερο εχέγγυο για μία υψηλή επίδοση στην κατηγορία τους.  Η Car Center θα εκπροσωπηθεί και στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC2) με τους Γιώργο Βασιλάκη-Thomas Krawszik με Ford Fiesta MkII Rally2.

C(5)

Μιλώντας σχετικά ο Νώντας Καρανικόλας τόνισε: «Θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να δούμε και πάλι τις δυνατότητές μας απέναντι στον ανταγωνισμό που ειδικά στην κατηγορία Rally3 και με δεδομένο ότι σε αυτή συμμετέχουν και τα πληρώματα της Junior WRC, αναμένεται εξαιρετικά δύσκολος. Επίσης το γεγονός ότι στην κατηγορία μας κάθε χρόνο προστίθενται και νέοι οδηγοί σε διεθνές επίπεδο, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναμετρηθούμε επί ίσοις όροις σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα όπως το Ράλλυ Ακρόπολις. Προσωπικά εάν τερματίσουμε στην 5η θέση της Rally3 θα είμαι εξαιρετικά ευτυχής».

Τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα της Car Center ολοκλήρωσε με επιτυχία το Pre Event Test ενόψει Ράλλυ Ακρόπολις με ένα ίδιων προδιαγραφών Ford Fiesta Rally3 στα Γεράνια Όρη, σε «Ακροπολικής φιλοσοφίας» επιλεγμένη διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι στα δύο προηγούμενα Ράλλυ Ακρόπολις οι Νώντας Καρανικόλας, Γιώργος Κακαβάς με Ford Fiesta Rally3 τερμάτισαν στην 1η θέση της κατηγορίας Rally3 μεταξύ των Ελλήνων αγωνιζομένων και στην 5η θέση της γενικής κατάταξης της ίδιας κατηγορίας το 2022, ενώ το 2023 βρέθηκαν στην 6η θέση της γενικής κατάταξης της κατηγορίας τους, 1οι μεταξύ των Ελλήνων στην Rally3 και 3ο πλήρωμα στην άτυπη «Ελληνική γενική κατάταξη», πριν εγκαταλείψουν την τελευταία ημέρα από διεύθυνση στην Ε.Δ. Ταρζάν!

Για όλους όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα της Car Center να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των Νώντα-Γιώργου με το Fiesta Rally3 θα συστεγάζεται στο Service Park της Λαμίας με όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Junior WRC, αλλά θα βρίσκεται επίσης στο ίδιο camp με την εργοστασιακή ομάδα της M-Sport Ford!

Την προσπάθεια της συμμετοχής υποστηρίζουν κορυφαίοι στο είδος τους συνεργάτες της Ford Car Center με τους οποίους η επαγγελματική συνεργασία είναι συνεχής και σε καθημερινό επίπεδο με τελικό αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του. Πρόκειται για τις εταιρείες Castrol (λιπαντικά), NBG LEASING (Εθνική Leasing-υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων & απόκτησης παγίων με μίσθωση), WÜRTH (μηχανολογικός εξοπλισμός συνεργείων), eltrekka (εισαγωγή και διανομή ανταλλακτικών), DOULAKIS PARTS (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), STORE YOUR CAR (υπηρεσίες συντήρησης και αποθήκευσης ιστορικών & συλλεκτικών αυτοκινήτων), Quick Fit (εμπορία ελαστικών), ενώ  χορηγός επικοινωνίας είναι το ATHENS VOICE GROUP.

Διαβάστε επίσης

Ημερολόγιο ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ: 3 μέρες έμειναν!

Κώστας Στεφανής: Το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τη χώρα μας

EKO Ακρόπολις Ράλλυ: Με σεβασμό στο περιβάλλον!