Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές και πολλά δώρα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές και πολλά δώρα που θα κάνουν την καρδιά τους να χτυπάει δυνατά, θα βρουν και φέτος οι καταναλωτές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και με έως 36 άτοκες δόσεις. Για να μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, αλλά και games, smart τηλεοράσεις, laptops και αξεσουάρ.

Έως και τις 8 Ιανουαρίου 2017, στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από Smartphones και Tablets σε απίστευτες τιμές και με πολλά δώρα, ασφάλεια συσκευής, επέκταση εγγύησης, μεταφορά τηλεφωνικού καταλόγου και αξεσουάρ συνολικής αξίας έως 324€.

Ενδεικτικά:

4G Smartphones

Tablets

Επίσης, με κάθε αγορά 4G/4G+ Tablet (ως σκέτη συσκευή) παίρνουν δώρο 5GB COSMOTE Mobile Internet για 2 μήνες για ατελείωτο σερφάρισμα.

Επιπλέον, με την υπηρεσία G-Buy Back όσοι ανταλλάξουν τις παλιές τους συσκευές μπορούν να αποκτήσουν το νέο τους Smartphone ή Tablet έως 300€ φθηνότερα.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, τον Νο1 Προορισμό για Smartphones, με κάθε αγορά 4G/4G+ Smartphone/Tablet οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν 20% φθηνότερα το αγαπημένο τους αξεσουάρ. Ακόμα, θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ έως και 50% φθηνότερα.

Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να βρουν επιλεγμένα Smart Gadgets σε απίστευτες τιμές, όπως: Activity Tracker GARMIN Vivosmart HR από 149€ μόνο 109€, Fitness Band GARMIN Vivofit από 99€ μόνο 59€ και WITHINGS Activity Tracker Pulse 02, από 129,90€ μόνο 64,90€.

Οι προσφορές και τα δώρα στον ΓΕΡΜΑΝΟ δεν σταματούν εδώ:

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι και φέτος ο απόλυτος προορισμός για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές. Δείτε όλες τις προσφορές στο www.germanos.gr.