ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συχνά ακούς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, ενώ απλά κάθεσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου. Αυτή τη φορά όμως, μπορείς!
Βλέποντας αυτό το video στο YouTube, βοηθάς την ActionAid Hellas να συγκεντρώσει χρήματα για να στηρίξει τα παιδιά που υποφέρουν, εξαιτίας της ξηρασίας στην Ανατολική Αφρική.
#Shareit λοιπόν! Μοιράσου το βίντεο με τους φίλους σου.
Υπολογίζεται ότι 20 εκατομμύρια παιδιά υποφέρουν εξαιτίας της ξηρασίας. Όσο περισσότερα views καταφέρουμε να κερδίσει το βίντεο, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρωθούν για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε μαζί, ακόμα περισσότερα παιδιά.
Η καμπάνια #Shareit είναι μια πρωτοβουλία της ActionAid Hellas και της McCann Athens.
H ActionAid είναι μια διεθνής οργάνωση που από το 1972 αλλάζει για πάντα τις ζωές των φτωχότερων και πιο αδικημένων ανθρώπων. Δουλεύει με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες για έναν καλύτερο, δικαιότερο κόσμο για όλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο, οι ανατροπές και η νέα ζωή στην Ελλάδα με τον Κέβιν Λαβ
- Masters of Interior: Μοναδικά αντικείμενα design από τη Μαρίνα Βερνίκου και την Creaid για καλό σκοπό
- Ο ανασχηματισμός, οι μύθοι του και η πολιτική βούληση
- Προσέγγισε τα 7,3 εκατ. επιβάτες η Attica Group καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών – Παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών στον κόσμο
