Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV (video)

Στο ποδόσφαιρο, θα έχουμε την ευκαιρία να «συνδεθούμε» με την Bundesliga και να παρακολουθήσουμε το Αμβούργο-Λειψία (Παρασκευή 8/9, 21.30, COSMOTE SPORT 1HD), την εκτός έδρας υποχρέωση της Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απέναντι στη Φράιμπουργκ (Σάββατο 9/9, 16.30, COSMOTE SPORT 3HD), αλλά και αυτή της Άουγκσμπουργκ των Κώστα Σταφυλίδη και Γιάννη Γκέλιου απέναντι στην Κολονία (Σάββατο 9/9, 16.30, COSMOTE SPORT 6HD).

Στην LaLiga Santander, θα βρεθούμε στο “Μπερναμπέου” για τον αγώνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεβάντε (Σάββατο 9/9, 14.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ την ίδια ημέρα, στις 21.45, θα «βρεθούμε» στο “Καμπ Νου”, όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Εσπανιόλ, (COSMOTE SPORT 2HD). Το Μάλαγα-Λας Πάλμας είναι το ματς που θα ολοκληρώσει την 3η ημέρα της LaLiga Santander, τη Δευτέρα 11/9, στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2HD),

Στην Premier League, τα βλέμματα στρέφονται στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, που θα συναντηθούν στο Etihad Stadium, το Σάββατο 9/9, στις 14.30 (COSMOTE SPORT 1HD). Στις 17.00, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 1HD, τη συνάντηση των δυο τελευταίων πρωταθλητών Αγγλίας (Λέστερ-Τσέλσι).

Στα κινηματογραφικά, δεν χάνουμε τις νέες πρεμιέρες που έρχονται αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD. Το αστυνομικό δράμα Tin Star με τον υποψήφιο για OSCAR® Τιμ Ροθ και την υποψήφια για Emmy®, Κριστίνα Χέντριξ έρχεται λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Μ. Βρετανία (Παρασκευή 8/9, 22.00), ενώ το Σάββατο 9/9 στις 23.00, δεν χάνουμε τη δραματική μίνι σειρά του BBC, Paula. Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει ακόμα η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς Victoria, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της βασίλισσας Βικτόρια, που θεωρείται μέχρι σήμερα, σύμβολο της μοναρχίας για τους Βρετανούς (Κυριακή 10/9, 22.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε το δράμα γαλλικής παραγωγής της Στέφανι Ντι Τζιούστο Η Χορεύτρια (The Dancer) (Πέμπτη 7/9, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), το animation της NBC Universal, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (The Secret Life of Pets) (Σάββατο 9/9, 21.00, ζώνη Family, σε μεταγλώττιση) και το υποψήφιο για 2 OSCAR, blockbuster της Disney Rogue One: A Star Wars Story, (Κυριακή 10/9, 21.00, ζώνη blockbuster) –όλα σε Α’ Προβολή.


Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό αφιέρωμα στις ταινίες της Marvel, που ξεκινά την Τρίτη 5/9, στις 22.00, με το Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron). Τη Δευτέρα 11/9, στις 22.00, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της δραματικής ταινίας Αγάπη Χωρίς Όρια (Freeheld), με τις Τζούλιαν Μουρ και Έλεν Πέιτζ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

Ακολουθούν τα τρέιλερ:

Tin Star – Νέα Σειρά

Rogue One – A Star Wars Story