Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

«Out of paper» Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης «Out of paper» για ενήλικες, στο Ιστορικό Αρχείο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Στη διάρκεια τριών συναντήσεων, θα δοθεί η ευκαιρία σε 25 άτομα να παρακολουθήσουν τη διαδρομή από τον παπύρινο κύλινδρο στη δυτικού τύπου βιβλιοδεσία, να μυηθούν στην τέχνη της βιβλιοδεσίας, να δημιουργήσουν και να διακοσμήσουν το δικό τους χειροποίητο πανόδετο βιβλίο και να γνωρίσουν σωστούς τρόπους χειρισμού, αποθήκευσης και προληπτικής συντήρησης βιβλίων.

Οι συναντήσεις του εργαστηρίου θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη τις ακόλουθες ημερομηνίες: 27/04, 04/05 και 11/05 (ώρες 17:00-19:00).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (τηλ. 210 3418070, Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00).