Στο ειδυλλιακό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens προσκαλεί τους λάτρεις της γαστρονομίας σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από την πλούσια ελληνική παράδοση.

Αυτή την περίοδο, η Taverna 37 και το Mercato ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με ιδιαίτερα μενού, που αναδεικνύουν την αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, ενώ το Winter Menu της Taverna 37 υπόσχεται αυθεντικές ελληνικές γεύσεις όλη τη σεζόν.

1

Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου στην Taverna 37

Στις 3 Μαρτίου, η Taverna 37 προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη αρώματα και γεύσεις από το ελληνικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα παραδοσιακό οικογενειακό μενού, που συνδυάζει εκλεκτά θαλασσινά, φρέσκες σαλάτες και λαχταριστά ορεκτικά, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά και αυθεντικότητα.

Από δροσερές σαλάτες και ντελικάτα όστρακα μέχρι παραδοσιακές λιχουδιές όπως ταραμοσαλάτα, χταποδάκι ξιδάτο και καλαμάρι στη σχάρα, κάθε πιάτο αποτελεί ωδή στην ελληνική κουζίνα. Το γεύμα ολοκληρώνεται με σπιτικά γλυκίσματα και φρεσκοψημένες λαγάνες, ενώ η ανεμπόδιστη θέα στον Σαρωνικό συμπληρώνει την εμπειρία. Κόστος ανά άτομο: 95€.

Την Τρίτη 25 Μαρτίου, η Taverna 37 τιμά την ελληνική παράδοση με τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά. Ο κλασικός ήρωας του εορταστικού τραπεζιού ισορροπεί ανάμεσα στη νοσταλγία της ελληνικής κουζίνας και τη φινέτσα των παραδοσιακών γεύσεων της Taverna 37, με αποτέλεσμα η ημέρα της εθνικής επετείου να γίνει ένα γαστρονομικό γεγονός που απογειώνει την απόλαυση δίπλα στη θάλασσα.

Καθαρά Δευτέρα στο Mercato

Για όσους αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στη Σαρακοστή, το Mercato προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch για την Καθαρά Δευτέρα που παντρεύει τις γεύσεις της Μεσογείου με τη μαεστρία της ιταλικής κουζίνας. Φρέσκα θαλασσινά, λαχανικά εποχής και αγνά υλικά, δημιουργούν ισορροπημένους συνδυασμούς και γεύσεις που αναδεικνύουν τη νηστεία με έναν κοσμοπολίτικο τρόπο.

Από πλούσιες σούπες με όσπρια και θαλασσινά μέχρι φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά με σάλτσες εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση, το Mercato προσφέρει μια μοναδική εναλλακτική γαστρονομική εμπειρία για όσους αγαπούν τη Σαρακοστή, αλλά και τις μεσογειακές γεύσεις. Κόστος ανά άτομο: 80€.

Winter Menu στην Taverna 37 – Χειμερινές γεύσεις με αύρα Ελλάδας

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την αυθεντική ελληνική κουζίνα καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η Taverna 37 προτείνει ένα πλούσιο all-day dining μενού, που αποτυπώνει τη γαστρονομική παράδοση με δημιουργικές πινελιές.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, όπως ζουμερά ψητά κρεατικά, εκλεκτά τυριά, φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά, σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το Winter Menu είναι μια ωδή στα ελληνικά προϊόντα και στην τέχνη της απλότητας και της γευστικής αρμονίας.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, η γαστρονομία μετατρέπεται σε τέχνη και η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική μέσα από απολαυστικά πιάτα που μιλούν στην καρδιά κάθε επισκέπτη.

 

Διαβάστε επίσης 

Βασίλης Κάτσος και Πάνος Γερμανός πούλησαν 4 εκατ. μετοχές σε επενδυτικό fund που μπαίνει στη Lamda Development

ΥπΑΑΤ: Υπεγράφη πρόγραμμα για τη μεταποίηση ύψους €135 εκατ. – Στο 65% η στήριξη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τουρισμός για Όλους 2025: Άνοιξαν σήμερα οι αιτήσεις – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και τα κριτήρια