Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Η καλλιέργεια και προαγωγή της Φαρμακευτικής Ιατρικής κύριος σκοπός της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

Δρ Βαρβάρα Μπαρούτσου

Στα κύρια και τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι.) εστίασε η πρόεδρος, Δρ. Βαρβάρα Μπαρούτσου, κατά τη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως τόνισε, κύριος σκοπός της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. είναι η καλλιέργεια και προαγωγή της Φαρμακευτικής Ιατρικής, ο σκοπός που εξυπηρετείται με διάφορους τρόπους και δραστηριότητες, που περιστρέφονται γύρω από  το επιστημονικό, εκπαιδευτικό και εκδοτικό έργο της εταιρείας και αφορούν:

Αναφερόμενη στο 2018, η κα Μπαρούτσου τόνισε ότι θα επιδιώξει την επίτευξη ορισμένων πρόσθετων στόχων που το Δ.Σ. κρίνει σημαντικούς και αφορούν στην:

Τέλος, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τόνισαν τη σημασία της παρακίνησης των μελών και φίλων της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. να υποστηρίξουν αυτές τις πρωτοβουλίες, διατυπώνοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για την  προσέλκυση νέων μελών και για την περαιτέρω ανάδειξη  του ρόλου της  ΕΛ.Ε.Φ.Ι. ως συνομιλητή  στο χώρο της υγείας, της επιστήμης και της έρευνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τις ευγενικές χορηγίες των εταιρειών One to One, PHOCUS και Ideas Print.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτισμός: Ελπίδες για αποτελεσματική αντιμετώπιση δίνει πειραματική θεραπεία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέξοδο στο «σταυροδρόμι» της καινοτομίας (ανα)ζητούν 23 φαρμακευτικές

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοσο-ογκολογία: Ένα φάρμακο με πολλαπλές ενδείξεις από την BMS