Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Γιατί η ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί την κορυφαία «ΑΒ Επιλογή» για μια μεγάλη ποικιλία σε ψάρια;

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει όλη τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά της θάλασσας στο καθημερινό μας τραπέζι και αναγνωρίζεται για αυτό από το International Taste Institute (ITI), καθώς 3 προϊόντα της σειράς «ΑΒ Επιλογή» -Τσιπούρα, Λαβράκι και Φαγκρί- βραβεύτηκαν για μια ακόμη φορά στον διεθνή διαγωνισμό Superior Taste Awards 2022 με 6 Χρυσά Αστέρια Ανώτερης Γεύσης και «κέρδισαν» την κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, με Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών τιμήθηκαν:

Τρία εκλεκτά προϊόντα ξεχωρίζουν και εμπνέουν όλους όσοι αγαπούν το φαγητό, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών θαλασσών, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα της ΑΒ Βασιλόπουλος, αλλά και τις αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου που ακολουθεί. Την ίδια στιγμή, η βραβευμένη σειρά «ΑΒ Επιλογή» με προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον τρόπο παρασκευής και για τα συστατικά τους, μετρά ήδη περισσότερα από 20 βραβεία και αναγνωρίζεται διεθνώς.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς «ΑΒ Επιλογή» που διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος και στο AB Eshop, θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Σπατάλη τροφίμων: Εξοικονομούμε χρήματα, προστατεύοντας το περιβάλλον