Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Black Friday: Τι ψώνισαν οι καταναλωτές στην Ελλάδα το 2021

Υπολογιστής Black Friday προσφορές

Όπως κι αν ξεκίνησε η Black Friday, λίγο έχει σημασία... Αυτό που μετρά είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια του αυτοκινήτου, της κατοικίας, αλλά και της... τσέπης μας! Με Anytime, φυσικά!

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος το omnichannel οικοσύστημα του Public Group, λίγες μέρες πριν την Black Friday 2022, σχετικά με τη διαδικτυακή αγοραστική συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών στην online Black Friday 2021.

Τα στοιχεία, που είναι διαθέσιμα στο blog του Public εδώ, αφορούν αμιγώς ηλεκτρονικές αναζητήσεις και αγορές που πραγματοποιήθηκαν στο public.gr και το mediamarkt.gr κατά την περσινή Black Friday (Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021) και αναδεικνύουν σημαντικές τάσεις για την αγορά.

Τα βασικά trends που παρατηρήθηκαν, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η ομάδα του Public Group για τη Black Friday 2021 είναι τα εξής:

Δημογραφικά χαρακτηριστικά

Η τεχνολογία ξεχώρισε στην online Black Friday

Οι οικιακές συσκευές στην online Black Friday