ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ έγραψε ιστορία. Περισσότεροι από 10.000 θεατές κατέκλυσαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το Markopoulo Park για να παρακολουθήσουν την κορυφαία ιπποδρομία της χρονιάς και να απολαύσουν ένα μοναδικό φεστιβάλ γεύσεων.
Η αδρεναλίνη έπιασε κόκκινο όταν στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος, ο ΡΕΒΑΜΠ έκανε ένα εντυπωσιακό photo finish και έγινε ο πρώτος ίππος συνιδιοκτησίας που κατακτά το Ελληνικό Ντέρμπι.
Στα διαλείμματα μεταξύ των ιπποδρομιών, οι θεατές συμμετείχαν σε διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής από τους Βασίλη Καλλίδη, Διονύση Αλέρτα και Ελένη Ψυχούλη, ενώ όσοι επέλεξαν το εστιατόριο του 5ου ορόφου στο Markopoulo Park, γεύτηκαν τις δημιουργίες του Αλέξανδρου Τσιοτίνη.
Οι μικροί φίλοι διασκέδασαν σε ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας, με μια πολύχρωμη Μπαλονοχώρα και ένα Ινδιάνικο Χωριό να κλέβουν την παράσταση.
Δείτε τα highlights του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία – Μπλακ άουτ: Η προκαταρκτική εκτίμηση αποκλείει την κυβερνοεπίθεση – Πιθανό να σχετίζεται με την παραγωγή ηλιακής ενέργειας
- Ισχυρό πρώτο τρίμηνο για την Coca-Cola – Υπερβαίνει τις εκτιμήσεις και καθησυχάζει για τους δασμούς
- Κορκίδης: Διαχειρίσιμες οι δομικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας
- Τραμπ: Η Ουκρανία δεν χρειάζεται περισσότερα φονικά όπλα για να πολεμήσει
