• Ποσειδώνια

    UES Marine: Συμμετέχει στα Ποσειδώνια και προσφέρει λύσεις στις ναυτιλιακές εταιρείες

    Ο Mat Roughan, Διευθύνων Σύμβουλος της UES Marine

    Ο Mat Roughan, Διευθύνων Σύμβουλος της UES Marine


    Με στόχο να ηγηθεί των καινοτομιών στις λύσεις επίπλωσης πλοίων και στην Ευρώπη, η UES Marine, κορυφαία εταιρεία του κλάδο, συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2024, ώστε από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου να υποδεχθεί τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα και να δώσει έμφαση στην επέκταση των διεθνών συνεργασιών της.

    Η εταιρεία συμμετέχει στην έκθεση για πρώτη φορά και στόχος της είναι να προσφέρει μια φρέσκια προσέγγιση στις λύσεις καθισμάτων, αλλά και να αναδείξει τις εναλλακτικές για την ακτοπλοΐα και τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν τα μοναδικά και εξατομικευμένα προϊόντα της UES Marine, τόσο στις εταιρείες του κλάδου, αλλά και στους επιβάτες και την συμβολή τους στην μεταμόρφωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

    Στο πλαίσιο της έκθεσης, η UES Marine θα υλοποιήσει τρία ενημερωτικά και εκπαιδευτικά sessions στην αίθουσα σεμιναρίων 2B, τα οποία θα επικεντρώνονται στην ταξιδιωτική εμπειρία, τόσο από την πλευρά του επιβάτη, όσο κι από την πλευρά της ακτοπλοϊκής εταιρείας, προβάλλοντας ταυτόχρονα τα διαφορετικά της μοντέλα και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους. Στη αίθουσα αυτή οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν και να δουν από κοντά αρκετά μοντέλα καθισμάτων, όπως τις σειρές indoor economy, premium economy και VIP, καθώς και καθίσματα εξωτερικών χώρων.

    Έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο και προσβλέποντας πάντα στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, η UES Marine υποστηρίζει σταθερά και με συνέπεια τη διεθνή ναυτιλία. Με έδρα την Αυστραλία, η εταιρεία διαθέτει παγκόσμιο βεληνεκές κι εξυπηρετεί πληθώρα εταιρειών σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντας άριστες συνεργασίες. Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαθέτει και κέντρο κατασκευής στην Ιταλία, με σκοπό την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών και την γρηγορότερη παράδοση των προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και να βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες και τις ανάγκες τους.

    Ο Mat Roughan, Διευθύνων Σύμβουλος της UES Marine, δήλωσε σχετικά: «Ως συνεργάτης για την παροχή λύσεων επίπλωσης και καθισμάτων για πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες παγκοσμίως, θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας σε μια έκθεση αυτού του κύρους και μάλιστα στην Ελλάδα, που είναι από τις πιο σημαντικούς ναυτιλιακούς παίκτες στον κόσμο, θα μας δώσει την ευκαιρία να αναδείξουμε τα καινοτόμα προϊόντα μας, που έχουν αναπτυχθεί από την πολυετή και βαθιά γνώση των απαιτήσεων του πελάτη και κατανόηση των αναγκών του. Σταθερός μας στόχος είναι να προσφέρουμε λύσεις με τεχνογνωσία αιχμής, που αντανακλούν την προσέγγισή μας για εξατομικευμένα προϊόντα και συνδυάζουν την άψογη διαδικασία εφαρμογής με την άριστη aftersales εξυπηρέτηση, εξασφαλίζοντας μια υψηλού επιπέδου εμπειρία για τους επιβάτες σε όλο τον κόσμο.»

    Διαβάστε επίσης:

    Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου – Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

    Ευρωεκλογές 2024: Στις κάλπες προσέρχονται Ιρλανδοί και Τσέχοι – Άνοδος της άκρας δεξιάς στην Ολλανδία

    REDS: Εκτός Χρηματιστηρίου στις 17 Ιουνίου



    ΣΧΟΛΙΑ