ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καταξιωμένος Ισπανός σεφ Άνχελ Λεόν, γνωστός και ως Chef del Mar (σεφ της Θάλασσας), κάνει την επανάσταση στην υψηλή γαστρονομία. Το εστιατόριό του, Aponiente, το οποίο κέρδισε το τρίτο του αστέρι Michelin το 2017, παρουσιάζει τα πιο εναλλακτικά πιάτα θαλασσινών και τώρα παρουσίασε στον κόσμο ένα νέο βιώσιμο superfood.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB- της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές – Βλέπει ανάπτυξη 2,4% το 2025
- Γιατί ο Καραμανλής έκλεισε την συζήτηση για την προεδρία της Δημοκρατίας – Στήριξε τον Σαμαρά
- Πραγματική φοβέρα ή προετοιμασία για ανακωχή;
- Χρηματιστήριο: Repricing των τραπεζών, αγορές σε μετοχές με μερισματική απόδοση φέρνει η πτώση των επιτοκίων κατά 0,50% από την ΕΚΤ