Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

Τι είναι καλό να γνωρίζουν οι γονείς για το παιδικό κοιλιακό άλγος

Ο πόνος στο στομάχι είναι πολύ συχνός στα παιδιά και συμβαίνει για πολλούς λόγους. Κάποιες περιπτώσεις μπορούν να θεραπευτούν χωρίς ειδική θεραπεία, ενώ άλλες χρειάζονται ειδική διάγνωση. Λοιπόν, τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς όταν τα παιδιά τους υποφέρουν από πόνους στην κοιλιά και το στομάχι; Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν οι παιδίατροι.

Ο κοιλιακός πόνος είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στα παιδιά. Συχνά οι λόγοι είναι πολύ προφανείς και μερικές φορές μπορούν να αναγνωριστούν με κατάλληλη εξέταση. Τα περισσότερα από τα παιδιά ανακουφίζονται από αυτόν, μετά από λίγες ημέρες χωρίς να υπάρχει ανάγκη να λάβουν κάποια ειδική θεραπεία. Σε οριμένες περιπτώσεις όμως προκαλείται εξαιτίας ορισμένων προβλημάτων υγείας.

Επομένως, συνιστάται να συμβουλευτείτε άμεσα τον παιδίατρο, αν παρατηρήσετε ότι ο πόνος στο στομάχι επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δυσάρεστη αυτή κατάσταση μπορεί να συμβεί στα παιδιά από διάφορες αιτίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr