Οι επιβλαβείς επιπτώσεις της ζάχαρης στην υγεία, αυξάνονται συνεχώς. Γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι, προσπαθούν να την αποφύγουν κατά το μέγιστο δυνατό. Τα εμπορικά γλυκαντικά, περιέχουν επίσης διάφορα χημικά, τα οποία δεν είναι και τόσο “αθώα” για τον οργανισμό. Επομένως ποια μπορεί να είναι η λυση στο πρόβλημα; Η στροφή μας σε πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Μεταξύ των φυσικών γλυκαντικών, η ζάχαρη καρύδας έχει γίνει η πιο δημοφιλής.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιο Φως: Δείτε live την Τελετή Αφής στα Ιεροσόλυμα – Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
- Η Δύναμη του Πλούτου: Οι 5 πιο εύποροι Έλληνες στον κόσμο
- Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο – Κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
