Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

Θετικοί στον κορονοϊό: Γιατί η πέμπτη μέρα είναι η πιο κρίσιμη;

Όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες μέρες, ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ. Γι΄αυτό και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.

Οι επιστήμονες, μελετώντας όλο αυτό το διάστημα, την εξέλιξη της νόσου του νέου κορονοϊού, βρήκαν ποια μέρα θεωρείται ως η κρισιμότερη για κάποιον που έχει βγει θετικός στο τεστ.

Ως συνήθως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με άτομα που βγαίνουν θετικά στο τεστ του κορονοϊού, δεν κρίνεται αναγκαία η μεταφορά τους σε κάποιο νοσοκομείο, αφού δεν παρουσιάζουν βαριά συμπτώματα ή ακόμα είναι και ασυμπτωματικοί. Αυτό που κάνουν, είναι να απομονώνονται στο σπίτι και να υποβάλλονται σε καραντίνα, παρακολουθώντας τακτικά τη θερμοκρασία του σώματος τους και αν παρατηρούν διαφορά στα συμπτώματα.Επιπλέον βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τον γιατρό τους ενημερώνοντας τον για την κατάσταση της υγείας τους.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr