Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

Τα 5 «όπλα» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όσους σας διακόπτουν με αγένεια

Μία διαφωνία με κάποιον συνεργάτη στη δουλειά, μπορεί εύκολα να αυξήσει την ένταση και να καταλήξει σε διαμάχη. Ακόμα και όταν υπάρχει θέληση από πλευράς σας, να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να προσπαθήσετε να ανοίξετε το διάλογο, διαπιστώνετε ότι ο συνομιλητής σας, προσπαθεί να σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας, με το να σας διακόπτει διαρκώς με ειρωνεία και αγένεια.

Το ίδιο μπορεί να έχετε παρατηρήσει και σε μία άλλη περίπτωση, αυτή ενός meeting, όπου κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες να στηρίξετε την άποψη σας και τις ιδέες σας με επιχειρήματα, αλλά μάταια. Πάντα θα υπάρχει κάποιος, που είτε για λόγους ανταγωνισμού, είτε εμπάθειας, θα φέρνει εμπόδια μπροστά σας.

Το θετικό στην όλη κατάσταση είναι ότι δεν έχετε έναν, αλλά πολλούς περισσότερους τρόπους για να τον αντιμετωπίσετε.

Όπως ισχύει σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ο «καλός» και ο «κακός» τρόπος, για να πάρει κάποιος ένα κακό μάθημα. Προτού όμως αναλάβετε δραστικά μέτρα, δοκιμάστε τα πιο ευγενικά.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr