Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

Rashida Gayle: Η manager που ξεκίνησε τη δική της εταιρεία εν μέσω πανδημίας

Αυτή τη στιγμή, λόγω της πανδημίας, δεν είναι λίγες οι μικρές επιχειρήσεις που έκλεισαν οριστικά. Μάλιστα, υπολογίζεται πως 59 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν χάσει τη δουλειά τους μέχρι τον Ιούνιο. Έτσι, χρειαζόμαστε μία διέξοδο και αναζητούμε νέες ευκαιρίες. Θέλουμε να πετύχουμε με κάθε τρόπο και δε θα αφήσουμε έναν ιό να μας σταθεί εμπόδιο. Εκμεταλλευόμαστε κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου μας κάνοντας κάτι παραγωγικό – αυτό, για κάποιους μπορεί να σημαίνει online αναζήτηση εργασίας. Για άλλους, το ξεκίνημα της δικής τους εταιρείας.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η Rashida Gayle, ιδρύτρια του Twenty Six Marketing Agency, η οποία χρησιμοποίησε την προϋπηρεσία και τις γνώσεις της με τον καλύτερο τρόπο. Έχοντας δραστηριοποιηθεί για περισσότερα από έξι χρόνια στον κόσμο του αθλητισμού, κυρίως ως manager ποδοσφαιριστών, ξέρει πολύ καλά πώς να κινηθεί ώστε να οδηγήσει τους πελάτες της στην κορυφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr