ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σκόρδο χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη μεσογειακή διατροφή και στην ελληνική κουζίνα και λέγεται ότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες. Παρόλα αυτά, μπορεί επίσης να έχει ορισμένες βλαβερές συνέπειες και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.
Αποτελεί ένα τεράστιο μέρος της παραδοσιακής ιατρικής και έχει υψηλή θρεπτική αξία. Μπορεί να θεραπεύσει ορισμένες καταστάσεις όπως κοινό κρυολόγημα, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη και άλλα παρόμοια προβλήματα.
Το σκόρδο είναι μέρος της καθημερινής μας διατροφής και γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τις παρενέργειες του σκόρδου μαζί με τα οφέλη για την υγεία του. Όλα τα φυσικά τρόφιμα είναι καλά, εφόσον καταναλώνονται με μέτρο και αυτός ο κανόνας ισχύει και για το σκόρδο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- IRIS: Ερχονται πέντε μεγάλες αλλαγές – Στα 1.000 ευρώ το όριο συναλλαγών
- Να ξεκαθαρίσει τώρα ο κ. Μητσοτάκης ποιους θα φορολογήσει το 2025 – Αρθρο παρέμβαση
- Στην Κύπρο ο Μητσοτάκης για την τριμερή με την Κύπρο και την Ιορδανία – Μαζί και κλιμάκιο υπουργών
- Starbucks: Κέρδη αλλά απλήρωτα δάνεια και συσσωρευμένες ζημιές για την εταιρεία της οικογένειας Μαρινόπουλου