Όσοι ακολουθούν διατροφή για απώλεια κιλών και έρχεται η ώρα να ετοιμάσουν το κυρίως γεύμα τους, συνήθως ονειρεύονται μία μεγαλύτερη και πολύ πιο χορταστική μερίδα. Η ιδέα αυτή, όπως φαίνεται μπορεί όντως να γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με μία μέθοδο που συστήνουν οι διατροφολόγοι, η οποία ονομάζεται ογκομετρική κατανάλωση.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γεμίζετε το μεγαλύτερο μέρος του πιάτου σας με τρόφιμα, που έχουν σύσταση χαμηλής ενέργειας , δηλαδή λιγότερες θερμίδες ανά όγκο. Αυτά, τείνουν να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, νερό και βιταμίνες, οπότε εξακολουθείτε να λαμβάνετε πολλά θρεπτικά συστατικά . Βασικά, μπορείτε να τρώτε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού και παράλληλα να παίρνετε λιγότερες θερμίδες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί πονάω στο πόδι όταν περπατάω; Υπάρχει λύση;
- Κοινωνικός Τουρισμός: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του προγράμματος – Ποιοι οι δικαιούχοι
- Νέα κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη: «Να πας λεβέντικα να δικαστείς» – «Λες παπ…ές»
- Παπασταύρου: Όλοι οι οικισμοί κάτω από 2.000 κατοίκους αποκτούν ασφάλεια με το Προεδρικό Διάταγμα
