Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

Πώς μπορεί η τοξική συμπεριφορά να σας στερήσει την επιτυχία

Το γεγονός ότι η τοξική συμπεριφορά μπορεί να καταστρέψει σχέσεις, είναι κάτι δεδομένο. Αν πιστεύετε ότι ο όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσάς, τότε η προσωπική σας ζωή θα είναι ταραχώδης. Η επίδραση όμως που μπορεί να έχει στα επαγγελματικά σας, μπορεί να είναι ακόμη πιο περίπλοκη, αφού η έννοια της επιτυχίας είναι εντελώς υποκειμενική για τον καθένα.

Στην πλειοψηφία μας όμως, συχνά συνδέουμε την επιτυχία με τα χρήματα ή από την εξωτερική εμφάνιση κάποιου. Όμως ακόμα και τα πιο πλούσια άτομα, δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένα με τη ζωή τους. Επίσης κανένας δεν αναρωτιέται, ποιους κόπους, ή πόσο θυσιάστηκαν για να αποκτήσουν τις περιουσίες τους και ποια ήταν τα βήματα που τους οδήγησαν μέχρι εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστήμη της συμπεριφοράς λέει, ότι υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από κάποιες τοξικές συμπεριφορές. Η αποφυγή τους, είναι ο σίγουρος τρόπος για να φτάσουμε πιο κοντά στην προσωπική και επαγγελματική μας επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr