Στο δημοτικό ακόμη, έφτιαχνε με τη μητέρα της τα κλασσικά «βραχάκια» ή «ανώμαλα» με καβουρδισμένα αμύγδαλα και μαύρη σοκολάτα. «Φυσικά, εκείνη την εποχή η σοκολάτα ήταν απλώς λιωμένη, όχι στρωμένη», θυμάται. Τα έβαζε σε βάζα από καφέ και πάνω τους κολλούσε ετικέτες από σχολικά βιβλία, στις οποίες ζωγράφιζε λουλουδάκια κι έγραφε Chez Mina. Μετά, τα δώριζε στους αγαπημένους της.

Κάπως έτσι ήρθε σε επαφή με τη μεγάλη της αγάπη η Μίνα Αποστολίδη. Δεν είχε ιδέα, όμως, ότι θα κατακτούσε το χώρο της χειροποίητης υψηλής σοκολατοποιίας στο μέρος που θεωρείται Μέκκα της σοκολάτας: Το Βέλγιο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr