Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

“Ηχηρό” λουκέτο για το «Hilton Times Square» της Νέας Υόρκης – 200 εργαζόμενοι χάνουν οριστικά τις δουλειές τους

To εμβληματικό ξενοδοχείο των 44 ορόφων των 478 δωματίων, «Hilton Times Square», στην καρδιά της Νέας Υόρκης, κλείνει οριστικά τις πόρτες του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του.

Το γεγονός αυτό, είναι μία ακόμα τρανή απόδειξη της τεράστιας ζημιάς που έχει υποστεί ο κλάδος της φιλοξενίας, εξαιτίας της πανδημίας, ειδικά σε αστικές αγορές που υποφέρουν από έλλειψη τουρισμού.

Η λειτουργία του πρόκειται να σταματήσει τον επόμενο μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι οι 200 υπάλληλοι του, θα χάσουν τις δουλειές τους. Επιπλέον η κύρια ξενοδοχειακή ένωση της πόλης, ανέφερε ότι μόλις τα 6.000 από τα 39.000 μέλη της εργάζονται αυτή τη στιγμή.

Η εταιρεία που κατέχει το Hilton, Sunstone Hotel Investors, έχει 19 επιπλέον ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη, αλλά μόνο εννέα από αυτά είναι προς το παρόν ανοιχτά. Η Sunstone είπε ότι τα ξενοδοχεία της στη Βοστώνη, το Σικάγο και τη Νέα Ορλεάνη, ανέκαμψαν ταχύτερα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr