Φρούτα, λαχανικά, ρίζες, όσπρια σε μορφή φύτρου, ξηροί καρποί, σπόροι και κάποια δημητριακά: η βάση της ωμοφαγίας στο Crudo και την εμπνευσμένη Νταϊάνα Βούγεση μετουσιώνονται μαγικώ τω τρόπω σε πλουσιοπάροχα γεύματα που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Στην πραγματικότητα ωστόσο πρόκειται για καθαρή επιστήμη, η οποία βασίζεται στη χημεία: φυτικές πρώτες ύλες που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία άνω των 48 βαθμών Κελσίου ενώ με εξαιρετικά απρόσμενους και επιτυχείς ενώσεις γεύσεων, υφών και χρωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.