ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα τελευταία χρόνια, ο βιγκανισμός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της διατροφικής μόδας. Τα τρόφιμα που είναι απαλλαγμένα από ζωϊκές πρωτεΐνες γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, η βιωσιμότητα «πουλάει». Αυτό παρατήρησαν οι Philippine Soulères και Sheryline Thavisouk, δύο φοιτήτριες Βιολογίας από τη Γαλλία κι αποφάσισαν να φέρουν στην αγορά κάτι πρωτόγνωρο: Τα vegan αυγά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB- της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές – Βλέπει ανάπτυξη 2,4% το 2025
- Γιατί ο Καραμανλής έκλεισε την συζήτηση για την προεδρία της Δημοκρατίας – Στήριξε τον Σαμαρά
- Πραγματική φοβέρα ή προετοιμασία για ανακωχή;
- Χρηματιστήριο: Repricing των τραπεζών, αγορές σε μετοχές με μερισματική απόδοση φέρνει η πτώση των επιτοκίων κατά 0,50% από την ΕΚΤ