Το αλάτι μπορεί να δίνει περισσότερη γεύση στο φαγητό, όμως μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Ο κίνδυνος για αυξημένη αρτηριακή πίεση γίνεται μεγαλύτερος, επομένως τόσο οι γιατροί, όσο και οι διατροφολόγοι, συνιστούν σε όλους να ελέγχουν την ποσότητα που προσθέτουν στα γεύματα τους.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, με φυσικά τρόφιμα που δίνουν γεύση στο πιάτο, χωρίς να λαμβάνετε επιπλέον νάτριο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λέσβος: Σχεδόν 2000 Τούρκοι τουρίστες επέλεξαν το νησί για να γιορτάσουν το «σεκέρ μπαϊράμ»
- Υπ. Εργασίας: Πάνω από 1.300 ενδιαφερόμενοι στην εκδήλωση του Rebrain Greece στο Λονδίνο
- Χαμάς: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο
- Τουρκία: Μήνυμα Ιμάμογλου στους διαδηλωτές – «Μη χάνετε την ελπίδα»
