Η διατροφή ευθύνεται αρκετά για την καλή ή κακή υγεία μας. Ειδικά σε ο,τι αφορά την ομαλή λειτουργία της καρδιάς, καλό είναι να αποφεύγονται κάποιες συγκεκριμένες τροφές, διότι έχει αποδειχτεί από πολλές και έρευνες ότι μπορεί να τη βλάψουν.

Οι διατροφολόγοι, συνιστούν πάντα να δίνετε προτεραιότητα σε ολόκληρα τρόφιμα , φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Τι γίνεται όμως με πίτσα, τηγανητές πατάτες και καραμέλες; Έχουν συστατικά όπως τρανς λιπαρά, εκλεπτυσμένους κόκκους και ζάχαρη, συστατικά που αυξάνουν τον κίνδυνο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και άλλων προβλημάτων.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr