ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ της Πέμπτης, η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γιόρτασε την 52η επέτειο από την ίδρυση των Εμιράτων με μια εντυπωσιακή δεξίωση στους χώρους του Ζαππείου.
Επι της υποδοχής ο Πρέσβης , κ. Sulaiman Almazroui μαζί με την σύζυγό του και το προσωπικό της πρεσβείας δεχόταν τις ευχές των δεκάδων καλεσμένων του.

Μετά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών, ο πρέσβης απηύθυνε λόγο στους παρευρισκόμενους ενώ στη συνέχεια μίλησε η Επίσημη Καλεσμένη της δεξίωσης κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Η φετινή δεξίωση είχε ιδιαίτερη σημασία αφού σε λίγες μέρες ξεκινάει στο Dubai, το COP 28, η Παγκόσμια Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή.
Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ένα βίντεο με την ιστορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ οι δύο αεροπορικές Εταιρείες των Εμιράτων, η Emirates και η Etihad, προσέφεραν με κλήρωση εισιτήρια σε μερικούς τυχερούς από τους παρεβρισκομένους.

Και ο πλουσιότατος μπουφές με τις τοπικές νοστιμιές τιμήθηκε δεόντως.

Διαβάστε επίσης
Zeus+Δione: Ένα γούρι από το Α ως το Ω
Γιορτή για την Globus Maritime στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
«Η μοναξιά του ενός» γέμισε το Ινστιτούτο Γκαίτε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
