Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πέθανε ο τραγουδιστής του «Ain’t No Sunshine»

Έφυγε από την ζωή ο Αμερικανός τραγουδιστής Μπιλ Γουίδερς σε ηλικία 81 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από επιπλοκές καρδιακής πάθησης.

Ο Μπιλ Γουίδερς έγραψε ιστορία στη μουσική σκηνή αν και παρέμεινε «ενεργός» για μικρό χρονικό διάστημα, από το 1970 έως το 1985. Μάλιστα, πολλά τραγούδια του έγιναν επιτυχίες, ενώ ο ίδιος τιμήθηκε και με τρία βραβεία Γκράμι. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχία του «Lean On Me» έχει γίνει το σήμα – κατατεθέν στη μάχη ενάντια στον φονικό κορονοϊό καθώς πολλοί μεταξύ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές αλλά και χορωδίες το τραγουδούν αυτές τις ημέρες στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης.

«Παρότι επέλεξε να μοιράζεται την προσωπική του ζωή μόνον με την οικογένειά του και τους φίλους του, η μουσική του θα ανήκει για πάντα στον κόσμο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προσευχόμαστε η μουσική του να προσφέρει παρηγοριά και ψυχαγωγία όσο οι θαυμαστές του μένουν κοντά στους αγαπημένους τους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η συγκινητική δήλωση της οικογένειάς του.