Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ξανά στα Σκόπια ο Κοτζιάς την Τρίτη του Πάσχα

Κοτζιάς

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς

Μετά την ενημέρωση που έκανε ο Νίκος Κοτζιάς στους πολιτικούς αρχηγούς για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, η εντύπωση που δημιουργήθηκε είναι ότι η κυβέρνηση συνεχίζει δυναμικά τη διαπραγμάτευση.

Απόδειξη αυτής της διαπραγμάτευσης είναι και το ταξίδι του κ.Κοτζιά στα Σκόπια, αμέσως μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών θα ταξιδέψει την Τρίτη του Πάσχα με μία ολιγομελή αντιπροσωπεία στην Αλβανία, στο Κόσοβο, στη Σερβία και στα Σκόπια που είναι και ο τελικός προορισμός του συνεχίζοντας τις συζητήσεις.

Αναμένονται, λοιπόν, εξελίξεις νωρίτερα από όσο επέβαλε ο αρχικός προγραμματισμός. Ακόμα δεν είναι γνωστός ποιος είναι ο σκοπός του διήμερου αυτού ταξιδιού στα Βαλκάνια και κατά πόσο θα πρωταγωνιστήσει το ονοματολογικό. Είναι βέβαιο, όμως, ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο το θέμα θα απασχολήσει τον υπουργό, ο οποίος έχει στρέψει εκεί το ενδιαφέρον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Τουρκία αγνοεί την προειδοποίηση των ΗΠΑ -Επισπεύδεται η παράδοση των ρωσικών S-400

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης η συνάντηση Κοτζιά-Κουμουτσάκου για το Σκοπιανό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κοτζιάς ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό