Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βρετανία: «Τρίτη ευκαιρία» για τη συμφωνία της Μέι – Αύριο η τρίτη ψηφοφορία

Για τρίτη φορά θα τεθεί υπό ψήφιση η συμφωνία της Τερέζας Μέι με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει μέχρι σήμερα γνωρίσει βαριές ήττες στη Βουλή των Κοινοτήτων, καθώς ο πρόεδρος του βρετανικού κοινοβουλίου, Τζον Μπέκροου, αποδέχτηκε τελικά το αίτημα της βρετανικής κυβέρνησης για τη διεξαγωγή νέας ψηφοφορίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέκροου η συμφωνία τηρεί πλέον τα κριτήρια που είχε θέσει. «H πρόταση είναι νέα, ουσιωδώς διαφορετική, και ευθυγραμμίζεται με τα κριτήρια της απόφασης μου» ανέφερε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Μπέκροου.

Την περασμένη εβδομάδα ο Μπέκροου είχε τονίσει πως η συμφωνία δεν μπορεί να επιτρέψει για τρίτη φορά στο κοινοβούλιο εφόσον δεν εμπεριέχει ουσιαστικές αλλαγές.

H επικεφαλής των Τόρις στο κοινοβούλιο, Αντρέα Λίντσομ, υποστήριξε πως το κοινοβούλιο θα έχει την ευκαιρία να καθυστερήσει το Brexit εφόσον εγκρίνει τη συμφωνία αποχώρησης στην αυριανή ψηφοφορία.

«Η αυριανή πρόταση δίνει στο κοινοβούλιο την ευκαιρία να διασφαλίσει αυτή την παράταση. Πιστεύω μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να αναγκαστούμε να ζητήσουμε μια άλλη παράταση» σημείωσε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Brexit: Στο έλεος του Θεού η Βρετανία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απορρίφθηκαν και οι 8 προτάσεις για το μέλλον του Brexit!