Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Βραζιλία: Ο Μποσλονάρου διαψεύδει τις φήμες πως είναι θετικός στον κορονοϊό (upd)

Αρνητικά ήταν τελικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορονοϊό που υποβλήθηκε ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας υποβλήθηκε σε εξέταση για τον κορωνοϊό επειδή ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της προεδρίας, Φάμπιο Βαϊνγκάρτεν, διαγνώστηκε θετικός την Πέμπτη. Ο Βαϊνγκάρτεν είχε συνοδεύσει τον Βραζιλιάνο πρόεδρο στο ταξίδι του στη Φλόριντα, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι, ο πρόεδρος Μπολσονάρο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό χωρίς παρόλα αυτά να έχει παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα. Την είδηση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας φερόταν να επιβεβαιώνει ο γιος του Προέδρου της Βραζιλίας, Έντουαρντ. Ωστόσο, μιλώντας ο ίδιος στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News που είχε μεταδώσει αυτήν την πληροφορία νωρίτερα σήμερα, τόνισε ότι ο πατέρας του δεν έχει προσβληθεί. «Το τεστ είναι αρνητικό», υπογράμμισε νωρίτερα σήμερα ο Εντουάρντο Μπολσονάρο.

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου ανέφερε στο Facebook «Αρνητικές είναι οι εξετάσεις μου για τον κορωνοϊό. Μην πιστεύεται τα ψέμματα από τα ΜΜΕ!»