ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόχος είναι να μην χαθεί η εξεταστική λόγω των καταλήψεων αλλά και να μην διαταραχθεί η λειτουργία των πανεπιστημίων», τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ, 100,3 ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.
Βορίδης: Είμαστε σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές
Δήλωσε οτι η κυβέρνηση αναμένει με προσοχή τις αποφάσεις των πρυτανικών αρχών που συνεδριάζουν σήμερα για να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.
«Είμαστε σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές. Η στόχευση των αντιδραστικών δυνάμεων θα πέσει στο κενό», ανέφερε ο κ. Βορίδης.
Υπογράμμισε ταυτόχρονα οτι σε αυτή την τετραετία η κυβέρνηση έχει αδειάσει δεκάδες καταλήψεις από τα πανεπιστήμια.
«Το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί. Είναι μια διαρκής μάχη. Έχουν γίνει πολλά πράγματα και η πανεπιστημιακή αστυνομία βοήθησε σε αυτό», πρόσθεσε ο υπουργός.
Διαβάστε επίσης:
Κ. Χατζηδάκης: Φορο-κίνητρα για συγχωνεύσεις επιχειρήσεων
Νίκος Παπαθανάσης: Προτεραιότητα η στήριξη της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι – Τι συζήτησαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πτήση με αερόστατο στην Καππαδοκία (video)
- Εισαγγελέας Εφετών: Νέα ρύθμιση του δίνει δικαίωμα να παρέμβει όταν κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα αφεθεί ελεύθερος
- Μαρίν Λεπέν: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση – 5 χρόνια στέρηση του δικαιώματος εκλέγεσθαι – Τέλος η πολιτική της καριέρα – mononewsTV
- Δώδεκα ξένα πανεπιστήμια κατέθεσαν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στην Ελλάδα
