Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Ατελείωτο πανηγύρι στα social media με τα….#tsipras_movies (video)

Ο Αλέξης Τσίπρας φορώντας γραβάτα στην εκδήλωση του Ζαππείου

Ρέστα δίνουν για άλλη μια φορά οι χρήστες του Twitter, καυτηριάζοντας την «ατάκα» του Αλέξη Τσίπρα από το Λονδίνο, ο οποίος ανέφερε ότι η κυβέρνηση είναι…«Too hard to die», ή αλλιώς, πολύ σκληρή για να πεθάνει, θυμίζοντας την ταινία του Μπρους Γουίλις «Die Hard» («Πολύ σκληρός για να πεθάνει»).

«Θα έχει συνέχεια η κυβερνητική συνοχή θα ολοκληρώσουμε το έργο μας στο τέλος της τετραετίας. Αυτή η κυβέρνηση που έχει περάσει από 40 κύματα κατάφερε να επιβιώσει από πολύ δυσκολότερες στιγμές… Και μιας και βρίσκομαι στη Βρετανία, να πω ότι μια εξαιρετική ταινία ήταν το “Too hard to die”… είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε», είπε ο πρωθυπουργός.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι παρότι ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε την ταινία με αφορμή ότι είναι στη Μ. Βρετανία, πρόκειται για αμερικανική παραγωγή.

Το Τρολάρισμα στα social media

Οπως ήταν επόμενο οι χρήστες των social media έσπευσαν να «τρολάρουν» την πρωθυπουργική γκάφα. Πάραυτα δημιουργήθηκε hashtag #tsipras_movies:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας από Λονδίνο: «Δεν ανησυχώ για τη συνοχή της κυβέρνησης, είμαστε ‘too hard to die’»