ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εσφαλμένα εμπόδισε η Τουρκία την επιθεώρηση ενός φορτηγού πλοίου από τη ναυτική επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Μεσόγειο (EUNNAVFOR MED), «Ειρήνη», αναφέρει στο Twitter ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ.
Οι επιθεωρήσεις αυτές έχουν λάβει εντολή από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για τη διατήρηση του εμπάργκο όπλων, σημείωνει ο Γερμανός ευρωβουλευτής.
«Άλλη μια φορά ο Ερντογάν προκαλεί τους γείτονες και εταίρους του» τονίζει και διαμηνύει «η Ευρώπη πρέπει να αντιδράσει σθεναρά», κλείνοντας την ανάρτησή του με hashtag «κυρώσεις στην Τουρκία».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Qualco Intelligent Finance υποστηρίζει τα παιδιά με προβλήματα υγείας του «Χαμόγελου του Παιδιού»
- Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ ΘΕΚ και ΤΕΚΑΛ για το πρώτο Logistics Park στην Ελλάδα
- Αύριο 19/12 και το επόμενο Σάββατο 24ωρα δρομολόγια από ΟΑΣΘ, Μετρό και ΚΤΕΛ
- Photos Photiades: Νέο ασφαλιστικό μοντέλο στην Κύπρο από το deal με την Alpha Bank