ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τερέζα Μέι «ξαναχτυπά» με τις χορευτικές της φιγούρες
Σε φεστιβάλ της Μεγάλης Βρετανίας βρέθηκε η Τερέζα Μέι, μετά την απόσυρσή της από την ηγεσία των Συντηρητικών και το αδιέξοδο με το Brexit.
Η πολιτικός αποφάσισε να ξεφύγει έστω και για λίγο και απόλαυσε μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιπ τη συναυλία.
Για ακόμα μία φορά, χόρεψε στους ρυθμούς των Abba. Πρόκειται για το αγαπημένο της συγκρότημα, όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν.
Άλλωστε και τον περασμένο Οκτώβριο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το Brexit, η Μέι έδειξε και πάλι τις χορευτικές της ικανότητες χορεύοντας Abba.
Αυτή τη φορά η Τερέζα Μέι ξεκίνησε χορεύοντας το Dancing Queen και στη συνέχεια το Mamma Mia και το Take A Chance.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: «Τσεκούρι» ανά 100 ευρώ από 1η Ιουλίου στις επιχειρήσεις χωρίς ψηφιακό πελατολόγιο
- Χονγκ Κονγκ: Αναστέλλει τις αποστολές δεμάτων στις ΗΠΑ ως απάντηση στους δασμούς Τραμπ
- Κικίλιας: Δεν αναμένονται αυξήσεις στα εισιτήρια από την 1η Μαΐου
- Μπατζελή για διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ: Πρόκειται για τη διαγραφή μιας ιστορίας για πέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου
